Istarski klub navijača Milanistra kontinuirano je aktivan u pomoći potrebitima. Ove godine, povodom 10 godina postojanja kluba, članovi odlučili su da će tijekom svoje svečane večer slavlja prikupljati novac za pripomoć radu udruzi Naš San Za Njihov Osmijeh.

Humanitarna udruga Naš san za njihov osmijeh pod vodstvom Igora Loparića se već godinama svakodnevno izlaže volonterskim akcijama pomoći prikupljajući i adresirajući razna sredstva korisnicima udruge kako u Istri tako i u raznim dijelovima Hrvatske. Više samom radu udruge može se pronaći na stranici https://nsno.hr/.

Ove je godine glavni predstavnik Milanistre Michele Castelli svojim konstantnim radom te organizacijom raznih druženja u klubu i van kluba postigao znatan porast članova samog kluba, ali i njihovih simpatizera što će svakako olakšati i akciju prikupljanja novaca za one kojima je svaka pomoć dobrodošla. Ukoliko se želite priključiti humanitarnojakciji prikupljanja financijskih sredstava kluba Milanistre te ujedno i postati član kluba, kontakte naći ćete na stranici http://www.milanistra.com/page/ . (foto: https://www.instagram.com/milanistra/)

SHARE