Čuli smo ga kako pjeva, vidjeli ga u nekoliko kadrova kako snima, a sada i pleše. U svom zadnjem spotu za pjesmu Nenada Ninčevića „Još si u krvi”, Tedi Grubica osim što je otpjevao pjesmu, otplesao je nekoliko koraka s krasnim djevojkama porečke udruge USB u kadrovima ispred pulske Gimnazije. Duhovit mladenački spot, toplina glasa pjevača te tekst ugodan uhu s ljubavnom poruku dio su recepta s kojim je Grubica, kako nam je i sam rekao, privukao publiku iz raznih dijelova svijeta.

ZAISTA DOBRA VIBRA

– Zadovoljan sam sa suradnjom s producentom Grigorom Koprovom iz Makedonije. Radimo već neko vrijeme zajedno i sviđa mi se kako doprinose sa svojom vizijom. Zajedno želimo kreirati nešto novo, što na ovim prostorima i nije previše zastupljeno što se tiče stila glazbe. Nenad Ninčević je napravio tekst za pjesmu „Još si u krvi”, dok se Vladimir Dojčinovski pobrinuo za aranžman. Ideju za spot predložila je Katarina Radetić. Pula nam se učinila najidealnija lokacija za snimanje. Ove godine smo pokušali napraviti nešto drugačije pa sam sam sebi postavio mali izazov u spotu, dakle, ja plešem. Učio sam uz USB Poreč. To su dobre cure koje rade odličan posao i zaista volim to što rade. Budući da je tada započela korona kriza i morali smo biti dosta kod kuće pa smo prvo krenuli s pripremom online. Kad smo stilizirali korake, našli smo u jednoj dvorani u Poreču početkom travnja. Unijeli smo u ovaj projekt puno truda, rada kreativnosti ali snalaženja glede okolnosti u kojoj smo se svi našli. Vladala je među nama jedna zaista dobra vibra, a, između ostalog, dobro smo se i zabavili.

PORUKE IZ CIJELOG SVIJETA

– Ne znam koliko mi se život promijenio u zadnjih šest mjeseci jer sam i prije bio prisutan na glazbenoj sceni putem festivala. Mogu reći da se promijenio broj objava. To je baš buknulo, zajedno s dosegom publike. Stižu mi poruke iz cijelog svijeta. Barijera je samo što je hrvatski jezik jer ga stranci ne razumiju. Ljudi iz raznih dijelova svijeta prate podosta našu glazbu. Više je tu segmenata koje čine pjesmu privlačnom. Kod nas je to kreativnost producenta i moja boja glasa. Kako bi došli do izražaja, postoji velik proces pri kojem stvaramo, trudimo se, trošimo mnogo svog vremena i unosimo ljubav. Od ljubavi nema ništa vrijednijeg.

MANJAK SLOBODNOG VREMENA

– Kako radim kao snimatelj, period korona virusa nije mi predstavio problem glede posla. Budući da snimamo za jednu veliku televizijsku kuću, radili smo cijelo vrijeme bez prestanka. Što se tiče glazbe, imao sam zaista dosta vremena za stvaranje novih materijala. Radi mjera zaštite, otkazani su svi veći nastupi tako da čekamo da situacija stabilizira. Aktivan sam s malim gažama po beach barovim i svadbicama, ali naravno, držim se pravila. Slobodno vrijeme kod mene gotovo da ne postoji. Imam ga vrlo malo i moram pomno odabrati na što ću ga potrošiti. Ljeti znam si ponesti slušalice i otići negdje na plažu. Pula ima zaista lijepih plaža, tu su i novoizgrađene plaže u Poreču i Rovinju.(foto:Tiffany Bolter)

SHARE