Javna posveta ljubavi supružniku oblik je darovanja za kojeg se opredijelila glazbenica Antonela Škuflić posvetivši baladu Ostani tu mužu i njihovoj prvoj godini braka. Kako i samo kaže, harmonija vlada u njihovom braku, a kako vrijeme prolazi ljubav je sve jača i jača. Sama je napisala tekst i uglazbila pjesmu. Montažu i aranžman ostvarila je pomoću profesorice Ester Marin, dok se za kadrove spota pobrinuo Zlatko Gotovac.

POKLON ZA GODIŠNJICU BRAKA

– Napisala sam tekst prošle godine pjesma I odlučila sam da to bude poklon za mog muža za prvu godišnjicu braka i da zajedno glumimo u spotu. Iako sam vrlo brzo napisala tekst, teško mi je dolazila melodija sve dok se radi Korona virusa nismo našli u izolaciji. Uzela sam svoju voljenu gitaru i polako došla do pravog pratećeg zvuka za riječi pjesme Ostani tu. Kada se opće stanje kod nas normaliziralo, snimila sam pjesmu u studiju profesorice Ester Marin. Ona mi uvijek pruža veliku pomoć glede aranžmana pjesama. Pjesma je balada u kojoj se može čuti klavir, gitara, saksofon te prateći vokali koje sam samostalno pripremila. Upravo snimanje pratećih vokala bio je najteži dio procesa snimanja, ali uz pomoć Ester Marin sve je ispalo baš kako treba. Za vizualni dio pobrinuo se Zlatko Gotovac. Snimali smo sve kadrove u uvali Blaz. To je vrlo romantična i čarobna lokacija gdje pogled pada na stare mlinove.

PARTNERSKA PODRŠKA

– Pjesma je dosta intimna. Vezana je za našu ljubav. Mi zaista svakodnevno slavimo našu ljubav i to smo sad podijelili s javnošću. Muž je bio jako sretan. On me uvijek podržava u svemu što radim i jako mi je važna njegova podrška. Ovo je za njega bilo prvo snimanje. Bilo mu je jako drago i priznao mi je kako mu je to najljepši poklon do sada. I za mene bilo je to zaista posebno iskustvo.

RAST LJUBAVI

– Proveli smo prekrasnu godinu braka. Oboje smo zadovoljni. O svemu se dogovaramo i zajedno odlučujemo. Čovjek se zaista bolje osjeća u braku, a ključ svega je kompromis dviju osoba, te sposobnost poštovanja tuđih želja. Suživot pomogao mi je da dodatno sazrem kao osoba i jako sam zadovoljna radi toga. U početku bili smo malo ukočeni no vrlo brzo smo se opustili u našem zajedničkom životu. Nakon što smo se upoznali, postali smo prvo prijatelji, te polako ušli u vezu koja je trajala dvije godine prije negoli smo sklopili brak s kojim je naša ljubav sve jača i jača. (foto: Zlatko Gotovac)

SHARE