Jeste li kad pokušali ostvariti sami ono što niste mogli pronaći u trgovini? Ljubica Damjanović nije uspjela naći svoj željeni nakit te je svoju želju pretvorila u hobi, a kasnije, radi velike potražnje, pretvorila je hobi u vlastiti posao.

Koju vrstu nakita preferira, kome namjenjuje svoj nakit te što joj čini neiscrpnu inspiraciju, pročitajte u nastavku.

ZALJUBLJENICA VELIKOG NAKITA

– Velika sam zaljubljenica u velik i upečatljiv nakit koji nisam mogla naći u trgovinama, pa sam ga počela izrađivati sama. Prije desetak godina postala sam članica Udruženja likovnih umjetnika Pule gdje sam sudjelovala u brojnim izložbama. Kako je interes za nakit bio velik odlučila sam se pokrenuti vlastiti posao.

ŽENE I NAKIT

– Žene jako vole nakit i potražnja za nakitom je uvijek ista jer se žene vole počastiti s lijepim komadom nakita. Moj nakit namijenjen je ženama koje vole naglasiti svoju ženstvenost, osobnost i karizmatičnost. Nastojim biti originalna i stvoriti unikatan nakit, a ipak pratiti trendove. Izrađujem elegantan nakit s dozom odvažnosti s kojim će se svaka žena osjećati posebna.

BISERI – POJAM ELEGANCIJE

– Biseri su moja neiscrpna inspiracija koji su za mene pojam elegancije i mogu se kombinirati uz različite odjevne kombinacije, tako da su perle čest materijal u mom nakitu. Moja najveća ljubav su naušnice kod kojih pustim mašti na volju. Izrađujem ih od cirkona i perli s velikom pažnjom i strašću.

SHARE