Nakon velikog uspjeha na Dori 2019., kantautorica Elis Lovrić ponovno se vraća u natjecanje ove godine. Pripreme su već u tijeku, a Elis pri svakom nastupu zrači sa sve jačom energijom i ljubavlju te je svojim radom potaknula mnoge da se pokrenu u pozitivnom razvoju u svom privatnom i poslovnom životu, na što ih i sama pjevačica poziva.

U nastavku, pogledajte za što se Elis sada priprema, što joj znači naklonost mladih ljudi, kako i kada koristi svoju drugu strast, glumu, te koju poruku želi poslati svojoj publici.

NADOLAZEĆI NASTUPI

– Moje misli su trenutno usmjerene na realizaciju nastupa na Zagrebačkom festivalu 24. siječnja i na nastup na Dori 29. veljače. Osmišljavam vrstu nastupa i sve što prati sam nastup u tehničkom, logističkom i umjetničkom smislu zajedno s Matejem Zecom s kojim sam producirala i aranžirala obje pjesme.

IDOL MLADIMA

– Nisam znala da postajem idol mladima, ali ako moj rad izaziva pozitivne osjećaje i daje snagu za autentičan život, sve potvrđuje svoj smisao.

KONCERTNE ZABAVE

– Gluma je sastavni dio mojih koncerata i ja ih zato i zovem koncertne predstave. A upravo sam u dogovorima s HNK Ivan pl. Zajc u Rijeci vezano za predstavu kojom će se obnoviti sjećanje na legendarno “Vježbanje života” u kojem sam glumila Fanicu.

PORUKE PUBLICI

– Poruke dođu same od sebe i svatko osjeti ono što mu treba ili paše. Snaga u blagosti, empatija i ustrajnost su važne smjernice . Moja riječ vodilja je autentičnost: “Budi Ti, sad je na Tebe red!” (foto: Iva Savanović)

SHARE