Svi se igramo, samo pitanje je jesmo li igračka ili igrač. Svi žele biti igrači, osobe koje vode igru, osobe koje donose odluku u određenom trenutku. To je zaista moguće sve dok se ne pojavi jači igrač koji će postaviti svoja pravila a ostali će ga predano slijediti u igru. To se često događa upravo igračima u ljubavi, oni koji se osvajaju pa se igraju sa srcima drugih ljudi, sve dok jednog dana oni ne postanu igračka kao što nam predstavljaju momci poznate skupine Koktelsi svojim novim singlom Noćna igračka. Karizmatičan Nikola Peršić ispričao nam je kako se nakon 42 koncerata njihove ljetne turneje stvorila ta pjesma noćnog igrača koji postaje igračka. Izdavač je Music Star Records.

SINGL NAKON 42 KONCERTA

– Koktelsi su nakon ljetne turneje, koja je započela CMC festivalom i trajala do 15. listopada, odsvirali 42 koncerta, a jedan od posljednjih i zabilježili kamerama. Zatim smo ušli u studio i napravili novi single koji će grijati radijski i televizijski eter ove zime. Zove se ” Noćna igračka” i govori o tome kako i najveći frajeri koji lome srca kad se zaljube lako postaju noćne igračke jakih domina, a život im postane ljubavna mora. Cijeli je spot sniman iz jednog kadra tako da svi akteri glume nekoliko uloga u isto vrijeme što daje na mističnosti i atmosferi spota čija radnja prati kaos lika od faze zaljubljivanja, preko faze ovisnosti i očaja do izolacije i gubitka svih prijatelja. Spot je snimila MedVid produkcija u pulskom Shipyardu u Puli uz pomoć Cool Step studija.

NOĆNA IGRAČKA

– U ljubavi ima puno primjera kada plijen postane lovac a lovac žrtva. Ljudska kreativnost nema granica, a svi smo u duši djeca koja nikad ne odrastaju samo se igrice s vremenom mijenjaju. Dildač ili službeno noćna igračka samo je dio iz mozaika naših život u kojima zbog prirode posla i naših karaktera skačemo iz uloge u ulogu tako da nekad veliki frajeri lako postanu noćne igračke jakih domina za sve žrtve ljubavnih muka.

SHARE