Melissa Rabar je svježe ime istarske modne scene. Kreatorica brenda CRO8, koji je u vrlo kratko vrijeme postao popularan, namijenila je svoje ideje i kreacije ženskoj i muškoj publici željnom pozitivnih vibracija.

U kratkom razgovoru s Melissom jer je u punom rasponu stvaranja novih kreacija, doznali smo što predstavlja brend CRO8 te kakav ju je put doveo do toga.

OD VIZIJE DO OSTVARENJA

– Priča s brendom započela je prošle godine kada sam se odlučila skupiti hrabrost i krenuti. Sjela sam u auto i počela istraživati teren, tražiti suradnike i kontakte koji bi mi bili zanimljivi za neku daljnju suradnju. Radila sam četiri posla kako bih skupila dovoljno sredstava kako bih otvorila obrt i krenula k realizaciji svoje ideje. Ideja se urodila pri prvoj godini studiranja. U tom periodu, imala sam jako puno ideja koje sam stavljala na papir. Kad sam vidjela što sve drugi brendovi postižu, te sam im predložila svoje ideje kako bih iskoristili. Ali kako bih i ja sada, odbili su moje ideje jer su se držali svojih vizija. Odlučila sam skupiti hrabrosti, te brendirati svoju ideju. Otvorila su mi se vrata na jako puno strana što mi je bilo iznenađujuće i bila sam jako sretna radi toga. Svaka suradnja mi otvara nova vrata.

CRO8

– Moj proizvod je simpatičan i pozitivan brend. To je nešto što želim da ljude zamijete na ulici. Njime ne želim nikoga povrijediti. To su ideje iz moje glave i želim da to ispadne simpatično. Smatram da radim jednu jako dobru stvar s obzirom na našu današnjicu koja je kakva je. Dajem sve od sebe kako bi ideja bila što bolja. ( foto:Massimo Pulić )

SHARE