Slavlje Božića, Nove godine pa i svih ovih dana blagdanskog iščekivanja ispunjeno je stalnim večerama i kojekakvim zabavama pri kojima svi gledaju se pokazati u najboljem svijetlu.

Lijepu ženu dodatno krasi lijepa frizura za što nam ovom prilikom Kristina Brkić iz frizerskog salona Artistic predlaže zavodljive valove. Kažu da kad su valovi u kosi, vjetar nam u dušu ljubav nosi, a ljubav je u ovom periodu ono što je čovjeku najpotrebnije.

Frizura je vrlo jednostavna, ali isto tako senzualna i lijepa. Operite kosu, osušite i pred kraj stavite pjenu za volumen. Podijelite kosu na više dijelova te svaki dio prikvačite s kopčom, a doljnji dio kose svežite u polupundžu. Dok čekate, pogledajte si svoju omiljenu sapunicu, čujte se s kojom dragom osobom koju dugo niste čuli te popijte podužu kavu. Maknite kopče i polupundžu, modelirate kosu prema svom licu te s donjim dijelom napravite laganu pletenicu i posprejajte s lakom za kosu. Lijepo se našminkajte, obucite i ne zaboraviti svoj najljepši osmijeh jer ipak je sada vrijeme veselih blagdana. (model: Kristina Bagarić)

https://www.youtube.com/watch?v=VyvYL4fF5kA

SHARE