Hoćemo li ili nećemo promijeniti sat ove godine tema je koja se stalno spominje kako prilikom dnevnih televizijskih vijesti tako i u svakodnevnim razgovorima među ljudima.

Mi vam predlažemo da promijenite sat koji gledati svakodnevno na svom voljenom zidu i vratite se u Zemlju snova i bajki uz Anđele i vile koje nam nudi Tamara Kalčić. Prekrasni satovi od drva ukrašeni s motivima mjeseca i vila fimo mase i primola mogu vas odvesti u snove pa čak i ako ostanete budni. To je bajka koja otkucava iz sekunde u sekundu koju je Tamara počela izrađivati kao hobby, odnosno odmor od posla u školi i u staračkom domu.

– Radim vile i anđele godinama, uglavnom je bio nakit, ali i ukrasni predmeti. Sad su tu i satovi. Ovo mi je hobby, odmor od poslova, trenutak za mene. Radim u školi i u dva staračka doma. Ne zanima me napraviti biznis od toga jer volim posao koji radim, a z to i jako puno i volontiram. Ovo je moj svijet, ovo su moji trenuci da izrazim sebe. Ovo nisu štancanja, već je guštanje u ono malo vremena koje imam za odmor duše i tijela.

SHARE