Dali imaš hrabrosti ići sa mnom ići do kraja? Pitanje je koje vam Koktelsi postavljaju svojim ultrazaraznim hitom „Kreni” čiji se spot već uspješno okreće putem YouTubea.

Već u prvih par sekundi kako pokrenete spot povući će vas ritam i pozitiva vedrih Koktelsi koje ovom prilikom prate prekrasne djevojke iz plesne skupine Cool Step.

Iz godine u godinu, Koktelsi rade vidljive pomake kako u svojim nastupima tako i u predstavljanju svojih hitova. Za snimanje singla pobrinuo se studio @Little Rosses u čemu su pripomogli Matej Zec u miksu i masteringu, te Antonella Mendiković u snimanju backvokala kako bi se glasovima slavnih uvijek zabavnih glazbenika dodao malo ženskog toucha kako nam je rekao Nikola Peršić. Snimanje spota odradio je uvijek kreativan i aktivan tim iz MedVid produkcije dok su se za plesni ugođaj pobrinule Mia Petković, Klara Pergolis, Marija Veronika Kokić, Tia Čangalović, Raffaella Dagostin, Magdalena Zahtila i Antea Kezmić iz Plesnog studija Cool Step. Za šminku zaslužna je Ivana Bolković, a Marin Grgurev sve je zabilježio svojim aparatom.

More, sunce, veselje, igra i veliki užitak u dobrom društvu je ono na što vas Koktelsi i djevojke pozivaju ove godine, ako kako bi vam raspoloženje doseglo svoj maksimum, uvijek si možete ponovno okrenuti hit „Kreni” kako bi zaplesali s veselom ekipom.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)