Za vrijeme niskih temperatura, možemo se zagrijati unutar naša četiriju zida ne samo različitim tehnikama grijanja, već i preuređivanjem interijera o čemu nam dobar savjet stiže od dizajnerice interijera Vesne Janko Finderle iz Home&Co koja je upravo svoje nove ideje primijenila u praksu.

PREPOZNATI NESPOJIVO

– Umijeće dizajna je prepoznati nespojivo i uskladiti ga u jedinstven koncept koji izgleda lijepo. Dobar dizajn je nešto drugačije, nešto novo, spoj različitih boja i tekstura. I vi možete pokušati u svom domu dati onaj “osobni touch”, pokušati jastucima, zavjesama ili vazama, detalji su bitni.

BITNO JE DA BUDE DRUGAČIJE

– Pokušajte i vi! Spajajte nemoguće, približite materijale, boje, igrajte se opremanjem i detaljima. Kad gledate zasebno materijal, kolorit, teksturu jastuka na prvu uvidjelo bi se da su previše različiti da bi ih se spajalo u jednu cjelinu. Međutim rezultati daju drugačiju tezu, oku je predivno i koncept odgovara namjeni. Bitno je da bude drugačije. To je vrlo skroman način kako od malog budžeta možete napraviti makeover u vašem domu. A i biti ćete presretni jer je to vaš osobni pečat u vašem domu. Različitost je hvalevrijedna u svakom segmentu.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.