Automobil je današnji najbolji prijatelj čovjeka. Zahvaljujući njemu u kratkom vremenu može doći na vrlo udaljene rute. No, kako je nama potreban, tako je i našem automobilu potreban wellness.

Poznati je wellness za ljude, čuli ste sigurno za wellness za pse i mačke, ali najjači svjetski hit današnjice je wellness za vaše aute, odnosno usluga koja će se pobrinuti da vaš dragi ljubimac na četiriju kotača izgleda kao nov.

Bili smo kod Saše Tomića u pulskoj firmi Xtreme Cleaning Solutions i uvjerili se o vrijednosti kvalitetnog čišćenja automobila, odnosno auto detailinga. Pitali smo ga odmah par informacija te možete pogledate što nam je otkrio o svojoj djelatnosti u kojoj se osim čišćenja automobila, uključuje također čišćenje vila i jahta.

POTRAŽNJA USLUGE

– Nije bilo toga u Puli. Meni je bila potrebna takva usluga i nisam mogao naći nikog da mi ponudi baš takvu vrstu usluge. To je i jedna potreba koja se uviđa u turizmu kod sezonskih čišćenja. Jako teško je naći ljude koji će kvalitetno odraditi posao.

FIRMA ZA AUTO DETAILING

– To je firma za čišćenje u kojoj se bavimo auto detailingom te dubinsko čišćenje auto-dijelova i brodova, te sjedećih garnitura. Radimo pretežito s vilama, te ponekad i s apartmanima i jahtama. Naši klijenti su ugostitelji koji imaju nekretnine s 4 i više zvjezdica. Bitno nam je uvijek da se posao odradi kvalitetno i da je odrađen u roku i brzo. Obično započnemo posao u 10 sati i mora biti spremno do 15 te u tih par sati koje imamo postavimo si cilj da dovedemo objekt u stanje kao da nitko nikad nije boravio. Što se tiče auta, tu je kompletan detailing iznutra i izvana, korekcija farova, pranje motora, poliranje auta, itd. Zaista smo puno uložili u materijal i mašine kako bi pružili kvalitetu.

KVALITETNO ČIŠĆENJE

– Kvaliteta je jako važna u čišćenju, posebice u turizmu kod čišćenja apartmana, vila i drugih površina. Prvo što gost ocjenjuje je upravo čistoća. Mi smo se bacili na kvalitetu. Kemikalije uzimamo od jedne velike austrijske firme. Potpuno smo pokriveni asortimanom za čišćenje što se tiče objekata. Dok sredstva za čišćenje aute i auto detailing su od jedne američke firme.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.