Svi ljubitelji vizualnih atrakcija spremaju se za Visualia Festival.

Za one koji ne znaju, a sigurno će im biti dobro znati, udruga Sonitus organizira Visualia Festival svake godine kako bi se predstavila inovativnost novih tehnologija.

Sve nekako počinje od ideje koja stvara tehnologiju čijim se korištenjem stvaraju nove ideje s kojima se raste u društvu. Zajedno s lokalnim umjetnicima, udruga Sonitus ostvaruje svake godine jedinstven audiovizualni identitet s umjetničkim djelima gdje se objedinjuju svjetlo, zvuk i video u jednu posebnu priču grada Pule.

Ispunjeni stalnim pozitivnim komentarima, organizatori Visualia Festivala nastavljaju s daljnjim stvaranjem uvijek inovativnih ekspresija umjetnosti u kojima se posjetiteljima želi potaknuti stvaranje nezaboravnih doživljaja i emocija.

Svaka projekcija festivala rezultat je kostantnog istraživanja područja audiovizualnih, vizualnih i izvedbenih umjetnosti te novih kulturnih trendova.

U tri dana Visualia Festivala, Pula se pretvara u grad svjetla uz unikatne projekte 3D mapping projekcija, osvjetljenje dizalica pulskog brodogradilišta – „Lighting Giants“, Guinness world record & Arena light postcarda te interaktivne izložbe „Storywood“.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.