Koliko vjerujete u snove? Odgajateljica Antonela Škuflić svojim novim singlom „Neostvareni san” pjeva o snu njene mladosti koji je danas njena realnost. K realizaciji pjesme pomoć joj je pridala profesorica Ester Marin, a tu je i stalna suradnja sa Zlatkom Gotovcem pri vizualnom prikazu o čemu nam je spomenula u našem kratkom razgovoru.

OSTVARENJE SNA

– Za tekst pjesme inspirirala me je simpatija prema jednom prijatelju. Bio je to moj tadašnji skriveni san koji je danas postao istina. Sada sam jako sretna što mi se san ostvario. Znam se prisjetiti perioda kada sam napisala pjesmu, posebice tih prvotnih osjećaja. Drago mi je što se iz prijateljstva može izrasti ljubav. Djeca uvijek imaju snove. Puni su mašte, zaigrani su. Otkako mi se ostvario san, u svom radu s djecom, otvorenija sam i bolje raspoložena. Kad je čovjek sretan, to zrači iz njega i djeca osjete tu pozitivnu energiju. Ljudi ponekad odustanu od svojih snova, no za sve treba maštati, dovoljno željeti, ali i vizualizirati to. Nekako mislim da je sve ostvarivo.

PRIJATELJSKA SURADNJA

– Prijateljstvo je jako bitno. Svaki čovjek mora imati podršku za ono čime se bavi, provoditi s nekim vrijeme u šetnji i razgovoru, surađivati. Sviram također u triju Veseli Istrijani čime se uklapamo u tuđe snove dok sviramo na vjenčanjima i raznim veseljima.

POMOĆ K REALIZACIJI

– Pjesma je kao sve pjesme s albuma Moj tac bila u poeziji te mi je profesorica Ester Marin pomogla preformulirati riječi kako bi se mogle uglazbiti. Zajedno smo radili na glazbi pri čemu mi je ona napravila aranžman te je kasnije montirala spot sa slikom Zlatka Gotovca. U suradnji s njima dobila sam korisne savjete s kojima su me dobro usmjerili k nekim stvarima te smo se i međusobno nadogradili u cijelom tom procesu stvaranja pjesme u kojoj se može prepoznati svaka osoba koja je u sličnoj situaciji.

SHARE