Godine prolaze, uspomene se gomilaju, pjesnici zajedno rastu i postaju jedna velika duša. Jeste li se kad osvrnuli koliko ste zajedničkih stanica posjetili, koliko ste minuta sreće, tuge i odrastanja zajedno brojili, koliko ste si osmijeha podijelili? Što za vas znači biti dio nečije priče? Imate li nekoga u svom životu tko vas može razumjeti u svim vašim trenucima ludosti, radosti i tuge?

Grupa Nola predstavila je svoju novu pjesmu čime se najavljuje novi album. Pjesmom „Imam tebe”, prepričava se njihova priča ali i značaj koji pripisuju svojoj vezi. Kao i uvijek melodiozan glas Gabrijele Galant Jelenić praćen je s impresivnim tekstom i ugodnom glazbom što potpisuje Marijan Jelenić. U aranžmanu, Marijanu pomogao je Marino Morosin, dok se za mastering pobrinuo Perica Šuran.

Kako bi se ojačao značaj pjesme, za njezino vizualno predstavljanje pobrinula se MedVid produkcija uz redateljicu Katarinu Radetić, snimatelja Kristijana Burlovića i montažera Ivana Štifanića. Ljubavnu priču odigrali su Leonarda Sep i Marko Gašparović, a u ulozi sina predstavio se Tin Jelenić.

SHARE