Svi ljubitelji žestoke borbe imaju večer koja će im raširiti oči, zategnuti žile i pobuditi navijačku adrenalinu za pobjedu svog omiljenog borca.

Vinkuran sjedište je spektakularnog Cave Romane Fight Night gdje se, uz Andija Vrtačića, Tonija Mikelića, Daniela Bažanta, Salahudina Šuke i Morisa Macuke iz pulskog kluba TrojanFreefighters, predstaviti će se Yves Wiedmer, Mladen Kujundžić, Igor Kuzmanović, Anđelko Kitić, Vasile Sevastianu, Srđan Šućur, Andrej Štefanac, Andrej „AK47“ Kedveš, Vukašin Stupar. Kristian Nevistić, Dragan Cimeša, Ivan Lukšić, Vitor Tadeu, Luka Fajdetić i Ilija Brkan.

Popričali smo sa Zelgom Galešićem o eventu punom uzbuđenja koji se 6. srpnja održava u kamenolomu Cave Romane u Vinkuranu.

PUN POGODAK

– Cave Romane Fight Night 2018 je prvi koji će se održati na originalno zamišljenoj lokaciji. U 2017. godini nismo imali sreće s vremenskim uvjetima te smo u zadnji čas morali premjestiti priredbu. Lokaciju su nam predložili čelni ljudi Općine Medulin i mislim da je to pun pogodak. To će biti jedna od najatraktivnijih pozornica na kojoj su se ikad održavale borbe na našim prostorima.

TAKVA JE TO IGRA

– Trojan ima svoja 5 predstavnika i svi su na knap po kvaliteti. Uvijek pokušavam naći dečkima protivnike po mjeri kako bi rasli kvalitetom, ali ponekad nam se to i odbi u glavu. Ali takva je igra pa se ne mora i poraz prihvatiti.

VATRENA BORBA VEČERI

– Andi Vrtačić ima sigurno veliki zalogaj, ali prožvakao je on i veće tako da imam 100% povjerenja u njega. Yves Wiedmer je švicarska zvijezda K1 borbi, ali Andi ima kretanje i arsenal udaraca kakve Švicarac ne da nije vidio nego nije ni znao da postoji.

SHARE