Često nam govore kako ne smijemo miješati posao i privatni život, kako moramo paziti kad nas pjesmom preplave emocije kako ne bi došli do krivih zaključaka i kako moramo uvijek postupiti na logičan način. Uspješni ljudi govore upravo suprotno. Oni slušaju dvoju intuiciju i uživaju u životu.

Upravo smo takvu vrstu uživanja primijetili u odnosu Irene i Maura Giorgi. Zahvaljujući dobrim preporukama Serđa Valića i Franka Krajcara, nastao je poznati duo Irena & Mauro Giorgi kako u privatnom tako i u poslovnom glazbenom svijetu.

U kratkom razgovoru s Irenom i Maurom kojeg je pratila i njihova prelijepa kćerkica vidjeli smo kako se ovaj par fantastično nadopunjuje u svemu te vam u nastanku nudimo kratak uvid u njihov odnos.

POSREDOVANJE SERĐA VALIĆA

I – Prvi put sam ga vidjela jednog četvrtka u Uljaniku s pivom u ruci.

M – To je bio prvi trigger. Nakon toga, Serđo Valić pomogao je malo pri našem spajanju budući da je bratić o Irene. Pitala ga je: „Kakav je taj Mauro?”. On je rekao kako sam ok tip, ali njoj i dalje nisam izgledao baš normalan. Onda smo išli zajedno na jedno piće u jedan pulski kafić.

I – Ja sam tada popila jedan sok, a on je popio par deci vina, ali kako je cijeli dan bio na snimanju albuma pokojne Jadranke Stojaković u Rovinju i bio sigurno jako gladan, to vino je jako djelovalo na njega i izgledao mi je opet čudan. Pitala sam ponovno Serđa ako je on stvarno ok.

M – Više puta me je provjeravala, ali onda je shvatila da kakav sam. To su bili naši počeci.

POSREDOVANJE FRANKA KRAJCARA

I – U počecima smo izbjegavali raditi zajedno. Postoje priče u glazbenom svijetu da nije dobro glazbeno surađivati sa svojim ljubavnim partnerom. No, mi tek kad smo počeli raditi zajedno, onda je sve to ispalo sve nekako bolje.

M – Za naše glazbeno povezivanje zaslužan je Franko Krajcar sa stvaranjem grupe Indivia. Iako kad smo krenuli kao par, znali smo za naše glazbene afinitete. Ja sam znao da ona pjeva, ona je znala da ja sviram i tu su krenule prve ideje zašto ne bi napravili nešto zajedno. On je predložio zašto ne bi nešto i sami napravili te smo počeli raditi samostalno kao Irena & Mauro Giorgi.

I – Mauro me sve više upoznaje i zna što volim i što mi je primarno. Kad nešto stvaramo, na početku mu ja pokažem samo par crtica i to je njemu dovoljno da nastavi s kreativnim dijelom. On je jako veliki kreativac.

SURADNJE PRI ALBUMU

– Tekstove i glazbu za pjesme albuma je većim dijelom napisala Meri Trošelj. Osim nje, tekst i glazbu za jednu pjesmu napisao je Toni Pernić, a za dvije pjesme smo mi autori teksta. Ostvarili smo i pjesmu „Baby Universe” Jadranke Stojaković. Posvetili smo joj jednu pjesmu kako bi joj odali to neko glazbeno priznanje. Oboje smo ju upoznali i ostala nam je u jako dobrom sjećanju te smo joj morali barem na neki način odati priznanje.

DOLAZAK TREĆEG ČLANA OBITELJI

– Sad nam je ona u prvom planu. Radimo, ali znatno manje. Želimo što više vremena provesti s njom, što je i normalno i prirodno. Završavamo novi spot za pjesmu „Još uvijek volim te”. Vrijeme snimanja se odužilo kako se ona svako toliko oglasila. Uz završetak spota, imamo u vidu i nastup za Dan žena, a u sezoni krećemo ponovno s nastupima.

 

 

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.