Jedna maturalna je prošla, no sad je na redu tvoja. Nemaš još haljinu? Uzbuna vrišti u zraku? Panici nema kraja? Prvo udahni i izdahni jer to je samo jedna večer kad ćeš pred svima izaći u svojoj svečanoj haljini i zaplesati valcer. I ne brini, svi će gledati upravo u tebe kako si sređena jer ćeš na sebi imati savršenu haljinu za sebe.

Uskačemo ti u pomoć. Enđela Čivljak iz Angels Weddinga ponuditi će ti svoje sugestije koje će ju prezentirati naše djevojke, Marijana Korlević i Antonela Škatar.

Krenimo s radom, pogledaj se u ogledalo i istraži koji si tip osobe, glamour ili romantični.

Glamour

Ako si glamour i htjela bi se osjeća kao diva u Hollywoodu dok korak po korak hodaš po podiju i mašeš svima kao da si došla na promociju svog filma, tvoje riješenje je njemački brend Festamo

koji sa svojom uskom i dugom haljinom s laganom pastelnom sjajnom bojom te svjetlucavim ukrasima naglašava tvoju senzualnost, ali i jak i čvrsti stav s kojim ćeš zadiviti svoju publiku.

Romantika

Ipak si više za romantiku? Uđi u svoju bajku s lepršavom dugom haljinom nježne boje i osjećaj se kao princeza u svakoj sekundi valcera. Nježnost boje, materijala i samog oblika haljine iskazat će svu tvoju zadivljujuću eleganciju u ovo proljetno doba. Radi se o modelu Morilee od Madeline Gardnera iz New Yorka.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)