Iako svi ne volimo biti dio nečijeg eksperimenta, znatiželja nas vodi k tome da se ipak prepustimo i počnemo sami eksperimentirati.

Eksperimentalni izazov bio je zadatak poznatoj hrvatskoj pjevačici Tari prilikom snimanja novog spota za pjesmu Eksperimentalno. U vrlo intrigantnim scenama, Tara se suprotstavlja vječnom ljubavniku, onome koji uživa u svojoj ulozi, gladan je strasti i požude te mijenja stalno ljubavnice, među kojima postoje i udate žene, i ne želi se obvezati. Provokativni tekst, glazbu, aranžman i spot osmislio je Ivan Žak i ostvario sve putem IZ produkcije, a doživljaj snimanja Tara je podijelila s nama.

EKSPERIMENTALNO

– Snimili smo video u jednoj vili u Beogradu. Mogu reći da smo imali odlične statiste koji su lijepo odradili svoj posao. Koristili smo prekrasne ručno rađene maske što je dalo crtu mističnosti spotu kao i dva dresirana dobermana i sokolica. Sve je to snimila IZ produkcija od Ivana Žaka koji se osim za video pobrinuo i za tekst pjesme, glazbu i aranžman. Super je osjećaj gledati rezultat našeg rada. Bio je pravi izazov načiniti to.

SHARE