Nikola Peršić je svestrani javni čovjek, prava multitask ličnost. Možete ga vidjeti na koncertima s Koktelsima, negdje kako trči kako bi nam uvijek bio zgodan i zdrav na javnim nastupima ili utorkom u njegovoj emisiji na kanalu riječke televizije.

No, kad je osoba jako aktivna, mogu se pojaviti i maleni problemčići u nezgodno vrijeme. Pitali smo Nikolu kako on rješava takve probleme, pa možda njegovi primjeri pomognu upravo nekome od vas.

Problem br. 1. – Ostao bez glasa, a javni nastup je za 3 sata.

– Najprije trpam u sebe svu moguću kemiju koju imam na raspolaganju, Googlam internetom za alternativne metode spasa. Na kraju, tu je uvijek dobri stari alkohol, ako ništa drugo da opusti živce.

Problem br. 2. – Ujutro pojavio se grč u nozi, a navečer je koncert.

– Ovo mi se dosta često i događa se doduše s leđima. To je baš onako bad situacija. Uglavnom najprije se istežem, pa pijem vitamine pa se mažem deeprelifom ili sličnim čudesnim kremama i onda na večer malo budem oprezan ispočetka, a kasnije kad adrenalin odradi svoje obično više ništa ne boli.

Problem br. 3 – Za vrijeme nastupa prilikom skoka pukle su hlače.

– To mi se dogodilo nekoliko puta čak jednom na snimanju emisije na HRT-u. A, ništa, za vrijeme emisije se praviš kao da se ništa nije dogodilo. A na koncertu su mi lijepili hlače s ducktapeom, a jednom sam stavio bokserice preko.

Problem br. 4 – Pojavilo se povišenje temperature, a treba snimiti emisiju i ugostiti goste
– To bi nazvao više pod normalno nego problem. Zimi smo svi stalno nešto bolesni i te angine i temperature nas lome stalno. Uglavnom, tu baš nema milosti. Ako emisija ide, stavi se malo jača šminka i odglumim kao da je sve super i onda odem doma umirati.(foto: Saša Halambek)

SHARE