Mnogi će se pronaći u riječima što Tedi Grubica svojim nježnim glasom izražava u pjesmi „Slomi me”. Snažno emotivan tekst za pjesmu napisala je ambiciozna i iznimno kreativna Petra Fabian Kapov, a moćnu filmsku dimenziju vizualnom predstavljanju pjesme pridao je Vjekoslav Magdalenić služeći se samo s kadrom gdje se kao nikad prije uviđa seksipilnost pjevača. Ljubavni tekst u kojem se ističe osebujna čežnja za ljubavlju samo jedne osobe, uvijek krasan glas Tedija te fantastičan kadar za kojim mnogima zastaje dah odlična su kombinacija s kojom će zasigurno „Slomi me” vrtjeti u velikom broju na malim ekranima ali i na radio stanicama.

Više o samoj realizaciji pjesme i njenom značaju dao nam je informacije uvijek skroman i nadasve simpatičan Tedi Grubica.

SLOMI ME

– Noseća pjesma mojeg prvog glazbenog albuma “Slomi me”, ostvarena u suradnji s Petrom Fabian Kapov koja je za istu napisala ovaj emotivno nabijeni tekst, te Vjekoslavom Magdalenićem koji je svojim profesionalnim i dugogodišnjim iskustvom doprinio tome da moju ideju realizira i doda pjesmi jednu drugu, moćnu i filmsku dimenziju. To je pjesma s kojom sam se odlučio otići korak dalje te sam pisati glazbu. Nastala je još 2017. godine, te strpljivo čekala da ponosno zatvori ovaj nadolazeći album u koji sam uložio svo svoje slobodno vrijeme, emocije, puno rada i truda. Na albumu će se nalaziti 10 singlova te 2 bonus trake sa Melodija Istre i Kvarnera. Neke od pjesama s albuma nisu još objavljivane te će to biti jedno iznenađenje slušateljima. Na albumu sam surađivao s brojnim autorima hrvatske i makedonske glazbene scene. Bio je to vrhunski tim ljudi s kojima mi je bilo zadovoljstvo raditi, Grigor Koprov, Goran Šarac, Nenad Ninčević, Robert Pilepić, Jovan Peurača, Ognen Nedelkovski, Vladimir Dojčinovski, Aleksandar Valenčić, Medea, Emir Grozdanić, Petra Fabian Kapov, Vjekoslav Magdalenić, te mnogi drugi. Brojnim sudjelovanjima na glazbenim festivalima diljem regije osvajali smo srca publike i struke. Od srca se nadam da će ovaj album krasiti police vaših domova.

SHARE