Poznati su učinci kave kada je u pitanju jutarnje buđenje, no jeste li znali da postoji kava koja ima poseban učinak na vašu liniju?

Svi mi žudimo za zdravim i vitkim tijelom kako bi se ugodnije i ljepše kretali u društvu te smo stalno u potrazi za idealnim rješenjem koji će nam omogućiti učinkovito topljenje suvišnih tjelesnih masti.

Valentus otkriva rješenje na predstavljeni problem otežanog gubljenja viška kilograma koja se spaja s užitkom ispijanja kave u dobrom društvu.

Kava za mršavljenje Sol Roast potiče učinkovito topljene suvišnih tjelesnih masti te time i gubitak kilograma. Prirodni sastojci kave smanjuju apetit te i samu želju za slatkom i kaloričnom hranom, reguliraju probavu te ujedno ubrzavaju rad metabolizma dajući tijelu veliku količinu energije s kojim se lakše mogu odraditi svakidašnje obaveze.

Za one koji ne piju kavu, postoje i odlične varijante, a to su tropical sok i kakao koje mogu konzumirati i djeca starija od 12 godina.

Više informacija o samim proizvodima možete zatražiti putem WhatsApp aplikacije na broj 095 519 1872, direktne e-mail adrese valentus.hrvatska@gmail.com te jednostavnim klikom na link: https://customer.valentusglobalenterprises.com/hrvatska/retail .

Valentus Hrvatska otvorena je za daljnje poslovne suradnje o čemu vam nudi više informacija na stranici https://valentusglobalenterprises.com/hrvatska/affiliate.

SHARE