Već duži niz godina pratimo karijeru Nikoline Poropat i zaista nas nadahnjuje njena ambicija i neprestana potreba za daljnjim profesionalnim napretkom.

Upoznali smo Nikolinu u njenoj ulozi modne dizajnerice sa snažnom poleđinom iskustva na talijanskom tržištu. Već se tada mogla primijetiti njena vedrina i čvrst stav k izgradnji posla s kojim je njen rad postao prepoznatljiv kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Zatim nas je očarala njena odlična organizacija izbora Miss i Mistera turizma Hrvatske pod vrlo izazovnim uvjetima, te nas je njena nova titula nije nimalo iznenadila. Dapače, ispunila je očekivanja koje smo priželjkivali u daljnjem razvoju Nikoline Poropat.

Njena poduzetnost praćena s dobrim rezultatima potaknuli su svjetsku direkciju Miss Tourism World nagraditi dizajnericu novom titulu te proširiti njezin obujam posla proglasivši Nikolinu Poropat izvršnom direktoricom izbora Miss turizma Europe.

Direktor svjetskog izbora za Miss turizma svijeta John Singh naznačio nam je i razlog svoje odluke uz prisutno oduševljenje sa samom Nikolinom i njenim radom.

STRUČNA I SNAŽNA ŽENA S BOGATIM ISKUSTVOM

– Sretni smo što u našem organizacijskom timu imamo osobu poput Nikoline. Ona ima nevjerojatnu energiju i hrabro korača u razvoju svoje karijere što nas je potaknulo da ju postavimo na mjesto izvršne direktorice izbora Miss turizma Europe. Ona je stručna i snažna mlada žena s bogatim iskustvom koja naveliko doprinosi razvoju naših izbora ljepote i drago nam je što je prihvatila našu ponudu te da će koračati k daljnjem razvoju i popularizaciji izbora Miss turizma Europe. Njen pobjednički stav dovodi u naš svijet izbora ljepote upravo posebne ljude koje uvijek s radošću pratimo kako prilikom izbora tako i kasnije u njihovom daljnjem profesionalnom razvoju.

SHARE