Prošle godine nas je modna dizajnerica Ingrid Rojc dojmila sa svojim inovativnim kupaćim kostimom za kojeg ne postoje dobne granice, poznat pod nazivom Vitas. Jednostavan dizajn s komfornom i rastezljivom tkaninom koja stanjuje figuru. Ono što ga dodatno čini posebnim jest dupla podstava u području grudi te lastik koji se nalazi ispod tog područja što ga čini ujedno i neklizećim kostimom.

Nakon uspjeha kostima u crnoj boji, Ingrid je ove godine učinila korak dalje i ponudila kostim u zlatnoj boji dajući mu plemenitu karakteristiku što se, kako nam je priznala i sama dizajnerica, pokazalo primamljivo velikom broju njenih klijentica. Kako bi kostim učinila dodatno profinjenijim, Ingrid je načinila i promjenu u samom materijalu koju vam otkrivamo u nastavku zajedno s jednom lijepom anegdotom koju nam je ispričala te novitetom koji će se plasirati tijekom jeseni.

NOVA SEZONA – NOVA BOJA

– Nakon uspješne prošlogodišnje sezone i svih pozitivnih recenzija stranaka, na veliki upit mojih klijentica koje su kupile Vitas kupaći, ove godine proizvela sam ga i u zlatnoj boji. Dizjan je isti kao i za crni kupaći, a razliku primijenila sam u sastavu materijala, koji je minimalno promijenjen, kako bi zlatni kupaći imao dodatni sjaj jer je crni predstavljen u mat verziji.

LIJEPA ANEGDOTA

– Javila mi se jedna moja stranka, kao je ujedno i majka dviju predivnih curica, s lijepom anegdotom. Kupila je Vitas Gold i jedna od njezinih kćeri ušla je u kupaonu i vidjevši majku u novom kupaćem kostimu izjavila je: “Mama, izgledaš baš kao bogatašica!”. Osim što me jako nasmijala, izrazila je najbolje kako zlatni kupaći zrači i mislim da bi tu njezinu izjavu mogla koristiti kao slogan.

KORAK DALJE

– Ove godine, osim Vitas kupaćeg odlučila otići korak dalje, te proizvesti bikini pod nazivom I – LIGHTS, koji je isto tako zaštićenog dizajna i moći će se kao i Vitas vezati na više načina. Na tržte biti će plasirano ove jeseni za nadolazeću sezonu 2024. godine. Osim toga, tu je i suradnja sa stranim brandom, gdje sam proizvela gotov proizvod spreman za tržište, od ideje pa do završne kontrole proizvoda, To su 3 kupaća kostima u 3 različite boje, crna, zlatna i roza. Dva su bikinija već u prodaji, dok je treći u pripremi.

SHARE