Miss Turizma Hrvatske 2021 Zrinka Ćorić se već dugi niz godina bavi modelingom, te se nagovorom odlučila prijaviti za natječaj izbora ljepota koji joj je pobjedu što sam pripisuje sreći. Osim modelingom, Zrinka je danas zauzeta svojim aktivnostima u slovenskoj IT firmi za prodaju i marketing te projektima vezanim za žensku zajednicu kojima želi pružati podršku svim potrebnima.

Lijepa i ljubazna Zrinka odgovorila nam je na nekoliko pitanja vezanim za njezin stil života, ali i sam natječaj izbora za Miss i Mistera turizma Hrvatske u kojem je prisustvovala.

ŽIVOT PO SVOJIM PRAVILIMA

– Inače sam iz Dubrovnika, ali trenutno živim u Sloveniji gdje ujedno i radim u IT firmi za prodaju i marketing. Volim putovati, po prirodi sam uvijek puna ideja, volim svoju slobodu koja mi daje prilike da živim život po svojim pravilima. Bavila sam se profesionalno manekenstvom i modelingom od svoje 17 godine gdje sam kroz svoje iskustvo sudjelovala u mnogobrojnim beauty pageants koji su mi ujedno i koristili kroz karijeru.Tako se među jednim od njih našao i Miss Turizma Hrvatske 2021 u kojem sam i pobijedila. Kroz jedan period karijere sam živjela u Istanbulu, danas je to grad kojem se uvijek vraćam i posjećujem. Još uvijek se bavim modelingom, no puno manje nego prije radi trenutno drugih prioriteta.

UVIJEK TEŽIM K VIŠEM

– Kao osoba mogu reći da sam iznimno jako ambiciozna i uvijek težim ka višem jer znam da mogu. Moji ciljevi uvijek rastu, a tek sam na putu do uspjeha, uspjeha koji je za mene uspjeh a ne za druge. To mi je ujedno i vodilja kroz život jer jedino trebam brinem da sam ja sretna u svemu što radim i da ne izgubim sebe, a ne toliko da li je neko sretan zbog mene i za sve što radim.

IMALA SAM SREĆE

– Iskreno toga puta nisam imala veliku želju za prijavom, pošto sam bila u drugim obavezama, ali kroz neke nagovore, ipak sam odlučila i uspjela prisustvovati na izboru. Imala sam sreće pa sam i osvojila titulu Miss turizma Hrvatske. Za taj izbor ni moja mama nije znala do trenutka kad sam došla doma, jer je bio sasvim spontan. Lijepa stvar u svemu tome je što upoznate predivne ljude i steknete iskustva koja mogu utjecati na dobar način u vašem životu. Sve se zaista dogodilo sasvim spontano i s moje strane neočekivano ni 5%. U vrijeme kad sam osvojila titulu, sam ujedno još uvijek živjela u Istanbulu i radila kao model još neko vrijeme. Zatim sam se vratila i mogu reći da se moj život promijenio i usmjerio na neka druga polja, gdje ljubav prema modelingu i cijelom fashion svijetu uvijek ostaje. Bila je i epidemija koja je još uvijek trajala i ujedno spriječila neke moje akcije te utjecala na održavanje svjetskog izbora, koji nažalost još uvijek nije održan. Sretna sam što ću napokon svoju lentu predate sljedećoj mladoj curi koja vjerujem da će to i zaslužiti.

SVE ČEKA SVOJE PRAVO VRIJEME

– Iskreno ne želim puno odavati o mojim sljedećim projektima, ali mogu samo reći da sve čeka svoje pravo vrijeme, ne želim žuriti. Svakako jedan od dražih projekata na kojem radim je vezan najviše za žensku zajednicu kroz koju će se pružati podrška svima potrebnima. Kroz to želim pokazati da postoji podrška žene drugoj ženi i to je nešto što želim da ostane I da se potiče uvijek kad god smo u teškim situacijama. Također, želim reći da kroz moje odrastanje, mnogi su bili prepreke na mome putu i cilju i zato sam sigurna da će se i svjetlost na kraju tog puta pojaviti. Koliko god prepreka, odustajanja nema.

BUDITE SVOJI

– Posebnu poruku želim uputiti svima, a posebno ženama i mladim djevojkama, da nikad ne odustaju te da samo i izričito slušaju sebe. Želim da svaka od vas bude sigurna u sebe bez obzira koliko smo danas izloženi mnogim stvarima koje utječu na naše samopouzdanje, ne dajte da vas to prevari. Svaka osoba vrijedi i posebna je, ne dajte da vas bilo tko uvjeri u suprotno. Budite svoji jer to je jedino što vam nitko ne može uzeti zauvijek, dopustite sebi slobodu na putu do najbolje verzija sebe kako bi samim time mogli zadovoljni i puni samopouzdanja pružiti podršku jedni drugima koja se na kraju jedino može množiti krenuvši od nas samih.

SHARE