Često ljudi odustaju od snova i zapuste ono što zaista vole pa time i sebe. U priči Dominika Tvoreka, snovi su se ostvarili i danas se može pohvaliti svojom ulogom u zdravstvenom sustavu gdje kao medicinski tehničar pomaže ljudima da se bolje osjećaju te svojim dvjema lentama kao Mistera turizma Hrvatske i Best modela Zagreba.

Pred mladim Dominikom još dug put u svijetu modu i koliko smo saznali u kratkoj interakciji s njime, jako ga to i veseli te je zahvalan što se prijavio na natječaj i upoznao vlasnicu licence Miss i Mistera Turizma Hrvatske Nikolinu Poropat koja mu je od samog početka pa i dandanas velika podrška.

TKO JE DOMINIK?

– Živim u Zagrebu, inače sam rodom iz Slavonije jednog lijepog mjesta Staro Petrovo Selo, nedaleko od Nove Gradiške. Po zanimanju sam medicinski tehničar, a od rujna 2022. godine i prvostupnik sestrinstva. Završio sam fakultet Dentalne medicine i zdravstva, smjer Sestrinstvo. Nositelj sam dvije lente iz područja mode i ljepote te sam još kratko aktualan Mister turizma Hrvatske i Best model Zagreba 2022. Predstavljam Hrvatsku na svjetskom izboru za “Mister Tourism World” u Rio de Janeiru krajem studenog ove godine i iznimno se tome veselim. Ovim putem se zahvaljujem Nikolini Poropat, vlasnici licence izbora, na svim pripremama za svjetski izbor i velikoj podršci. Također sam u finalu izbora za The best modela Hrvatske 2023. koji se održava krajem listopada ove godine.

DJEČJI SNOVI

– Za same izbore ljepote potakli su me dječji snovi. Od djetinjstva sam to htio i oduvijek sam sebe zamišljao na modnim pistama. Uspio sam ispuniti obećanje koje sam sebi dao kao dječak i postao sam dio svijeta visoke mode. Zasad su tu 2 lente i svakako ima mjesta za još njih.

MOJE DVIJE LJUBAVI

– Kada govorimo o akcijama nakon izbora, moram reći da je sve odmah krenulo na najjače, snimanja i slikanja za sam video izbora, a potom i brojna druga snimanja, intervjui te gostovanja u raznim emisijama. Uvijek govorim kako se u toj večeri izbora odnosno pobjede sve promijenilo. Postao sam dio javne scene i samim time se uvrstio u povijest Hrvatske na temu izbora ljepote. Osobno mogu reći da se promijenilo dosta stvari. Uspješno se bavim poslovanjem na društvenim mrežama, ostvarujem brojne suradnje, nižem reklame, snimanja i shootinge. No, i dalje se paralelno bavim medicinom i modom jer tvrdim uvijek da su to moje dvije ljubavi. Mogu naznačiti i da sam trenutno sam zauzet, no ne volim eksponirati svoj privatni život, a posebice ljubavni život. Uvijek tvrdim da se o sreći šuti.

PORUKA OBOŽAVATELJIMA

– Nemoj da te strah od poraza spriječi da zaigraš. U životu možeš sve ukoliko u to sam vjeruješ. (fotoMladen Blagojević)

SHARE