Poznata nam je rečenica: „Kup je sve veći, a vremena je sve manje.”, kada pričamo o čistoj odjeći koja na kauči, u ormaru ili na kojem drugom predmetu u kući čeka svoj red peglanja. Potreba je često velika, a želje gotovo da nema. No, našli smo rješenje kod Martine Černac i njene Šinjorine.

Nedavno, Martina je pokrenula svoje privatno poslovanje s kojim svojim klijentima nudi rasterećenje od peglanja i mogućnost raspolaganja svojim slobodnim vremenom daleko od pare i vruće pegle.

ŠINJORINA kaonovi životni put

– Odlučila sam preuzeti odgovornost za svoj život u svoje ruke i promijeniti ono s čime u životu nisam zadovoljna. Trenutak u kojem je taj proces započeo bio je kada sam postala mama. Tada su se prioriteti u mom životu presložili i više mi moje tadašnje radno mjesto nije donosilo zadovoljstvo i nije ispunjavalo moje potrebe i želje. Dala sam si vremena otkriti koji je to moj novi put kojim želim krenuti. Dala sam otkaz usred porođajnog za svoje drugo dijete te upustila se u poduzetništvo i krenula u realizaciju ideje, kako bi stvorila ponudu na tržištu koja je današnjoj ženi potrebna. Jer žena danas želi sve, i obitelj i karijeru. Ne želi birati i ne mora se ničeg odricati kako bi imala sve što želi. Samo se tržište treba prilagoditi kako bismo jedni drugima pružili pomoć i podršku. Osoba sam koja uživa u peglanju, kućanskom poslu koje mnoge druge žene ne vole, i upravo u tome vidim svoj potencijal. Krenula se razvijati ideja o otvaranju vlastite peglaone te pružanju usluga peglanja s prikupom i dostavom robe kako bi stvorila ponudu kroz koju moje klijentice mogu stvoriti dodatno vrijeme za sebe u danu i to vrijeme iskoristiti radeći ono u čemu uživaju umjesto da peglaju.

PRODUŽENI VIJEK TRAJANJA ODJEĆE

– Dok peglam poštujem kroj I vrstu tkanine kojom je odjeća sašivena pa se ispravnim održavanjem produžava i vijek trajanja svakog komada odjeće. Smatram da je za kvalitetnu uslugu uz samo peglanje presudan i način slaganja odjeće čemu pridajem posebnu pažnju, kako bi odjeća na kućnu adresu stigla savršeno posložena.

RASTEREĆENJE

– Želja mi je da svaka žena ima mogućnost delegirati hrpu robe koja ju gleda iz

kuta I da to vrijeme iskoristi za sebe. Htjela sam imenom Šinjorina dočarati upravo sebe i svoju uslugu – žena koja uživa u životu i želi da se i druge žene isto tako osjećaju, rasteretivši ih od obveze peglanja kao jedne od mnogih obveza koje imamo. Kako bi moja usluga bila od od još veće koristi uz uslugu peglanja nudim i prikup i dostavu robe kako klijentica ne bi morala odvajati vrijeme za vožnju robe do peglaone već ju ja pokupim prema unaprijed dogovorenom terminu. Najvećim dijelom, klijentice došle su do mene preko preporuke drugih zadovoljnih klijentica, a ostale preko profila koje vodim na društvenim mrežama.

SHARE