Uređujete svoj interijer i razmišljate s kojim detaljem ga može dodatno obogatiti i osvježiti. Jednu od mogućih solucija pronašli smo među radovima kreativne Maje Nicoletti.

Košarice različitih veličina i boja, pa i pletene igračke mogu u vaš dom unijeti vedrinu te ujedno i toplinu koja se danas traži. Svoj hobi upoznala je zahvaljujući prošlogodišnjem porečkom festivalu Giostra te ga usavršila prateći razne snimke onih koji to rade već neko vrijeme. Predanost, ljubav, rad i trud dali su dobar rezultat, igračke i košarice koje jednostavno raznježuju svaku osobu odmah pri prvom pogledu.

DEFINITIVNO NAJBOLJI HOBI

– Košarice sam počela raditi prošlu zimu uz pomoć jako ljubaznih gospođa iz grupe Giostra heklanje. Nastavila sam dosta proučavati snimke na YouTubeu gdje sam pronašla upravo ono što mi se sviđa. Počela sam onda izrađivati košarice različitih veličina i boja koristeći pamučne trake. Mogu reći da su jako čvrste i stabilne te se mogu koristiti za odlaganje kozmetike, za predstavljanje malih aranžmana cvijeća, za posluživanje keksa i voća. Sama izrada tih košarica me jako opušta i ovo mi je definitivno najbolji hobi kojeg sam ikad imala, a uz košarice počela sam heklati i igračke.

SHARE