Biti dio jednog velikog tima a uz to jačati svoj brand jesu značajke koje trenutno krase modnu dizajnericu Nikolinu Poropat budući da je uključena u organizaciju izbora Miss i Mister Turizma, ali radi i na svojoj novoj kolekciji Feeling Fashion Smart Collection.

Uvijek vesela i nasmijana, Nikolina zavodi svih svojom pojavom, ali i marljivim radom. Od divnih kreacija primjerenih za svu aktivnu populaciju do priprema mladih dama za izbor ljepote, Nikolina je uvijek u pokretu stvarajući zanimljiva poslovna i privatna poznanstva, o čemu nam je ukratko i ispričala.

SVAKO ZAŠTO IMA SVOJE ZATO

– Ovaj period mog života je jako kreativan, s puno prepreka na putu, ali ja uvijek imam fokus kako k pronalasku novih rješenja i nikad se ne prepuštam da se žaljenju jer svako zašto ima svoje zato. Kao što svi znaju, ja sam dizajner obuće i tako sam deklarirana, ali to nije potpuna istina. Radim i clothing, koji sam prvi put predstavila 2014. godine u Rovinju i Poreču. Nakon toga sam počela raditi cipele s printom na koži, koje sam predstavila prvi put 2013. godine na izboru Miss i Mister Turizma Hrvatske pod mojim brandom Feeling Fashion by Nikolina Poropat, kojem se vraćam i uskoro slavim 10 rođendan! Upravo radim na kolekciji Feelin Fashion Smart Collection. Kod novog stvaranja, veseli me to kad zamislim model u glavi i vizualiziram ga na nekome, te kad usrećim ljude s onim što sam mukotrpno radila, jer kao što znamo ni ručak nije jednostavno skuhati, a kamoli osmisliti i proizvesti komad odjeće ili obuće. Puno je tu operacija. Generalno nemam nikakvih problema s pronalaskom materijala jer već dugi niz godina radim s istim poslovnim partnerima, tu sam izgradila dosta jake temelje.

NOVA KOLEKCIJA

– Odjevni komadi kolekcije Feelin Fashion Smart Collection namijenjene su ženskoj i muškoj populaciji za svakodnevne prilike, odnosno ljudima koji puno vremena provode u svom biznisu i cijeli dan su odsutni od kuće. Predstavit ću na izboru u Rovinju 2021. godine. S obzirom da je danas tržište zasićeno razno raznim brendovima, potrudila sam se napraviti nešto sasvim novo drugačije u mom stilu, te sam si time zadala vrlo zahtjevan zadatak, ali mogu reći da sam zadovoljna njime.

SVATKO RADI SVOJ DIO POSLA

– Moja suradnja sa Miss i Misterom Turizma krenula je 2013 od tad sam bila član direkcije i član žirija i lagano učila posao, uz mog dugo godišnjeg prijatelja Borisa Kosmača. U ovom projektu me sve ali gotovo sve uzbuđuje, organizacija, promocija država, mladi ljudi kojima ću prenijeti svoje iskustvo i voditi ih na svjetski izbor i možda otvoriti im vrata u mom brandu i cijelom projektu Miss i Mister Turizma. Imam velike planove i puno radnih mjesta će se otvoriti. Smatram kako imam veliku odgovornost jer sam sad vlasnica licenci za Hrvatsku i BiH i iza svega stoji moje ime. Veliki sam radoholičar i volim raditi sve što čini taj projekt, a puno je stvari od organizacije do pronalaženja sponzora do modnih izlaza ali naravno ne radim sve sama. Tu je veliki tim kojem vjerujem i svatko radi svoj dio posla. Povezala sam se s puno uspješnih i vrijednih ljudi, sve detalje ću otkriti na izboru u Rovinju u rujnu. Biti će totalno nešto novo, glamurozno prilagođeno današnjem vremenu, jako sam uzbuđena kad samo pomislim što smo tim i ja osmislili za ovu godinu.

SHARE