Nekadašnja solistica riječkih Putokaza Martina Majerle je hrvatska predstavnica na Festivalu Magic Song – Kenga Magjike u Albaniji. To je festival s međunarodnim karakterom u kojem se predstavljaju poznata glazbena imena iz Italije, Grčke, Gruzije, Španjolske, Belgije i Hrvatske, a provodi se s vrhunskom produkcijom koju medijski prati i regionalna podružnica MTV Albania. Martini je to još jedan nastup u jednoj poznatoj svjetskoj dvorani. Svoju karijeru obogatila je s više brojnim pojavama na Eurosongu, s nastupima uz velika imena kao što su Oliver Dragojević i Zdravka Čolića, svojim festivalskim nastupima na području cijele Hrvatske, gostovanjem na glazbenim emisijama na malim ekranima.

Martina na festivalu predstavlja svoj novi singl “Vrijeme je na našoj strani”, moderna pop pjesma koja odiše pozitivnom energijom, upravo onakvom kakva nam treba. Duško Rapotec Ute potpisuje glazbu i aranžman, a tekst je napisao Vjeko Alilović, dok snimanje, miks i mastering Ivan Popeskić. Ovaj se singl pripremao za jesen, no, kako je primljen na spomenuti festival, ubrzan je postupak njegovog plasiranjana domaće tržište.

ODA HRABROSTI

– Velika mi je čast biti predstavnica Hrvatske na tako velikom i prestižnom festivalu u susjedstvu gdje sam primljena odlično od strane produkcije, kao i od publike. Pjesmu s lakoćom mogu predstaviti kao odu hrabrosti u ovim teškim novim vremenima za izvedbenu industriju. Pjesma općenito govori o neodustajanju, iskrenosti, neustrašivosti, ljubavi i pozitivnom pogledu u budućnost; „Srcem si nove priče pišeš, svjetlo budi sjajno ti za sve i daj mi ruku, vodim te.”. (foto: Majerle Music)

SHARE