Lijepa istarska pjevačica Tara jednostavno je stalno u pokretu i ne prestaje nas iznenađivati svojim novim projektima.

U razdoblju koje je svi teško podnosimo budući da se ne zna koliko dugo ćemo nastaviti pričati o virusu koji je stjerao kut gotovo cijeli svijet, Tara u suradnji s Ivanom Zakom predstavlja prekrasnu pjesmu s naslovom “Na vrhu” s kojom će vas iznenaditi ali i dotaknuti vam srce vokalna ekspresije pjevačice.

Nije nam bilo lako dobiti kratak intervju od Tare budući da je aktivna u raznim projektima, praktički nikad ne staje, ali je ipak pronašla za nas malo vremena i spomenula nam svoj novi projekt koji će vam se sigurno svidjeti.

SURADNJA S IVANOM ZAKOM

– Tekst pjesme “Na vrhu” napisao je Ivan Zak. Također se pobrinuo za aranžman i glazbu. Pjesma je snimljena u studiju Ivana Zaka. To nije naš prvi video spot. Već smo snimili pjesmu “Naj Naj” koja se pokazala kao velik uspjeh kojim smo pokrenuli pozitivne emocije kod svih koji su je barem jednom poslušali.

UPRAVO ONO ŠTO NAM TREBA

– Pjesma “Na vrhu” govori o snažnoj i smirenoj ljubavi, upravo ono što nam svima upravo sada, u ovom periodu, treba. Sviđa mi se jer se radi o jednostavnoj pjesmi duboka značenja, te je ujedno snažna i mistična te će vas dotaknuti odmah prvi put kad ju čujete.

NOVI PROJEKT

– Ivan i ja pripremamo još jednu novu pjesmu za ljeto. Jednostavno rečeno, uvijek sam u pokretu. Kroz ovo razdoblje lockdowna počela sam raditi na potpuno novom prekrasnom projektu. Pišem pjesme za djecu na talijanskom jeziku. Već sam sudjelovala na festivalu Voci Nostre koji organizira Zajednica Talijana i ove godine prijavila sam se na natječaj s dvije pjesme. Doslovno sam zaljubljena u ovaj novi projekt, uživam u njemu i volim vidjeti zadovoljstvo u licima djece koja s radošću pjevaju te iste pjesme.

SHARE