U životu čovjek se nauči slušati laži kao u poslovnom tako i u privatnom životu. Iako svi težimo k traženju istine, laž na laž zaokupi nam pažnju i izgubimo se među svim tim neistinama koje se izgovaraju toliko često da od laži postaju nečija istina.

Uvijek iskrena i otvorena istarska kantautorica Barbara Munjas svoje viđenje o toj problematici otpjevala je u svom novom singlu “Laž na laž”. Kompleksnost međuljudskih odnosa predstavila je u kontekst ljubavne priče, uz pomoć Alena Bernobića, Gorana Salvi, Marka Kalčića i Ire Tomić.

Pjesma koja je nastala pod utjecajem trudničkih hormona kantautorice, pune dvije godine čekala je svoje predstavljanje u javnosti, došla je do slušatelja u pravom trenutku, kad svi zajedno preispitujemo kao Barbara odnose i prijateljstva koja se temelje na lažima.

Pjevačica ističe kako je u cijeloj toj priči najgore kada lažete sami sebe i živite u poricanju svoje stvarnosti riskirajući tako vlastito zdravlje, zaustavljajući slobodu svoje esencije da bira što istinski osjeća budući da su se stvorile lažne slike o samima sebi i vlastitoj okolini. Prema Barbari, ne valja gomilati laži i stvarati pritisak na vlastito tijelo jer bi to moglo dovesti do bolesti, te isto tako, ne valja zatvarati oči pred problemom kao da ga nema jer ga time nećemo riješiti. (foto: Ira Tomić)

SHARE