Poznata istarska kreatorica Antonela Gregorović nositeljica je prestižnog Oscara za najbolju internacionalnu kolekciju kojeg je dobila pri 13. Serbia Fashion Weeku u Novom Sadu.

Kao jedina predstavnica iz Hrvatske, okružena velikim imenima iz svijeta visoke mode, Antonela konkurirala je s modnim kreatorima iz Slovenije, Italije, Francuske, Crne Gore, Francuske, Španjolske, Malte i Argentine.

OSJEĆAJI DOBITNICE PRESTIŽNE NAGRADE

– U mojim počecima bila sam cura koja sanja, a sada sam ona koja ostvaruje svoje snove. Nije se puno toga promijenilo. Puno sam radila tada, isto kao i sada. Ništa ne dolazi preko noći i bez zasluge, pogotovo tako velike nagrade. Ova nagrada mi je najveće zadovoljstvo jer je dodijeljena od struke i to osoba koji su stvarno uspješni u svom poslu. Kad ti bivši čelni čovjek Jean Paul Gaultier kuće, Donald Potard, čestita na kolekciji i objavi je na svom Instagramu, mislim da sreći nema kraja.

BUDUĆE SURADNJE

– Za neke veće suradnje treba vremena, ali već mi je stigao poziv za Fashion Week Rumunjske, neke suradnje za kinesko tržište i još mnogo toga, ne mogu u detalje dok se ne realizira ali svakako je ovo bila jedna velika odskočna daska za budućnost.

DJEČJI MODELI

– Puno je planova, za sada su dječji modeli samo uz odrasle haljine kako bi se uskladile mama i kćerka. Već me godinama pitaju kada ću krenuti s muškom kolekcijom, pa nikad se ne zna što me sve čeka u budućnosti. Moda i kreativnost su nepresušna inspiracija u svim poljima stvaranja. (foto:Svetlana Braun)

https://www.youtube.com/watch?v=utcdzwJELPI
SHARE