Kad bismo išli svi opisivati ljubav, imali bi zaista velik broj različitih opisa, no u svakom bi se zasigurno našlo kako je ljubav ono nešto što nas pokreće i zbog čega se ruše i nestaju svi oblici granica, upravo kao što je to u životu mlade i energične Rene Sain, jedne od predstavnica Hrvatske odbojkaške reprezentacije.

Rene se u svom životu u svim segmentima prepušta ljubavi. Kod nje su kako privatni tako profesionalni život ispunjeni ljubavlju, povezana je sa svojim rodnim gradom Porečom, nalazi se u ljubavnoj vezi gdje ju partner razumije, podržava i prati te se bavi svojom velikom ljubavlju, odbojkom. U kratkom razgovoru u svom rodnom gradu u pratnji svog partnera, Rene nam je ispričala o aktualnostima svog života koje su usko vezane uz odbojku.

SVE JE LJUBAV

– Smatram da je Poreč najljepše mjesto na svijetu iako nisam baš često u Poreču, ali to je još uvijek moj dom. Tu su mi svi. Da nisam toliko vezana za Poreč, otišla bih sigurno negdje uz more, možda Francuska, Španjolska ili Azurna obala. Marko i ja gledamo provesti što više vremena zajedno. Dolazimo jedno kod drugoga. Svaki mali trenutak slobode provedemo zajedno. Nije nam lako, ali se volimo. Kad je ljubav prisutna, granice ne postoje. Sada sam imala mogućnost biti malo duže vrijeme doma i to mi je bilo savršeno. Živim dan za dan. Nikad ne znaš što će se dogoditi sutra. Sretna sam s onime što imam i mogu reći da mi sada ništa ne nedostaje.

SAMO SPORT

– Zasad me zanima samo odbojka. Ukoliko se jednog dana predstavi nešto zanimljivo, prihvatiti ću, zašto ne, ali sada imam vremena samo za odbojku. Sport mi je sve. Moja sadašnjost su samo utakmice i treninzi.

LOPTA JOŠ NIJE PALA

– Lopta još nije pala i ne smije pasti. Sada mi je u fokusu rad s reprezentacijom. Sad ćemo biti u Varaždinu na pripremama za Zlatnu ligu. Nalazimo među Top 4 najjačih ekipa, te nas kasnije čeka i Final four upravo u Varaždinu gdje ćemo se mi predstaviti kao domaćini. Nakon kratkog predaha, čekaju nas dosta duge pripreme za Europsko prvenstvo koje će se održati u kolovozu. Tokom ljeta imati ću svega tjedan dana slobodnog vremena za sebe. S reprezentacijom, želimo nešto više napraviti, kako mi igračice tako i trener. Imamo jako dobrog trenera, a smatram da je i ekipa odlična. Poslije ljeta vidjeti ću gdje ću nastaviti igrati.

RADIM ONO ŠTO VOLIM

– Iz moje perspektive, mogu reći da se isplati baviti se odbojkom jer to zaista volim i to mi je najbitnije. Radim ono što volim i to me ispunjava. Znam raditi s malim djevojčicama. Njih više zanima igra naspram odbojke. Malo veće djevojčice zaista slušaju, pitaju i zanimaju ih svi detalji.

SHARE