Uz oblačno i kišovito vrijeme, pojavljuje se topli vjetar karakterističan za Jadran, ali i romantična pjesma Gordana Gregurović „Jugo” s kojom pjevač pokazuje nastavak svog glazbenog sazrijevanja.

Toplu melodiju prati dramatičan tekst Mladena Đakovića pod aranžmanom Danijela Damjanovića i interpretaciji Gregurovića. N.O.Production i Hugo Vojak pripremili su spot koji upravo koristi asocijacije na jugo s prirodnim motivima, a dramatiku dodatno izražavaju Gordan Gregurović te njegov ujak Oskar Berneš u glavnim ulogama.

RIJEČI GORDANA O PJESMI

– Ova pjesma me osvojila na prvu jer je drukčija od svih koje sam snimio do sada. Đaković je napisao odličan tekst i otpjevao nam okvirnu melodiju a onda je Danijel preuzeo stvar u svoje ruke i napravio fantastičan aranžman na koji nisam mogao ostati ravnodušan. Zaista sam se pronašao u ovoj pjesmi. Svoj sam vokal u ovoj izvedbi primirio i prilagodio onome što pjesma traži. Glavnu ulogu u spotu uz mene ima i moj ujak Oskar Berneš kojem se zahvaljujem na odlično odrađenom zadatku. Nadam se da će pjesma doprijeti do slušatelja i prenijeti im emociju koju sam ja osjetio za vrijeme snimanja.

 

 

 

 

SHARE