Najmanje jednom u životu čuli smo ili pjevali jednu ili više pjesama legendarnih Ricchi e Poveri, skupine koja je svojim pjesmama obilježila povijest talijanske glazbe, ali i svijeta. Uvijek zabavni i puni radosti potaknuli su na ples obožavatelje diljem svijeta, a još uvijek postoje oni koji dok rade ili se voze automobilom pjevuckaju njihove velike hitove, kao što su Sarà perché ti amo, Se m’innamoro i Che sarà.

Ove godine gostuju u Vinkuranu, u čarobnom kamenolom Cave Romane, zahvaljujući programu festivala Rocks & Stars. Spomenuli su nam ono ukratko što za njih znači nastup u Istri te kako nakon svih ovih godina još uvijek zajedno nastupaju.

RICCHI E POVERI U ISTRI

– Za nas ovo je povratak i to je kao da se vraćamo u posjet prijateljima, koje nismo vidjeli dugo vremena. Nakon godina umjetničkog života zajedno, naši životi pomiješali su se s nastupima. Neke pjesme dodiruju naše živote, a tako i naša publika. Naše riječi i naša glazba predstavljaju stvarne emocije života i pozitivnost da se uvijek suočimo sa svime osmijehom.

https://www.youtube.com/watch?v=y1BR8-Jm474

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=tETtqRM51oI

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=hSa1GFEr-cQ

SHARE