Jeste li ikad osjetili beskonačnu ljubav? Ljubav koja ne pita već daruje život, daruje sebe punim dahom bez ikakvih pitanja i potraživanja? Ljubav koja vas u potpunosti oslobađa dok prihvaćate slobodu druge osobe?

Upravo isticanjem takve vrste ljubavi svojom novom pjesmom „Volim te bez pitanja”, Gordan Gregurović naglasio je svoje vokalne sposobnosti za koje smo znali i prije, ali ne u tolikoj snazi kao što se može čuti u ovom hitu čiji tekst potpisuju Danijel Damjanović i Sanja Brnobić, a u pripremi spota s Gordanom surađivali su Mladen Đaković, Mateo Ostojić, Lena Burilo, Sara Jugovac, Martina Herak, Valentina Štokovac, Ana Bolobicchio te Petra Tripar i Kristian Terzić.

Uz odličan osvježavajući koktel, Gordan ispričao nam je o svom glazbenom odrastanju te recept s kojim se dolazi do fantastičnog hita poput pjesme „Volim te bez pitanja”.

NOVE POZITIVNE VIBRACIJE

– Nedavno je krenula suradnja s Danijelom Damjanovićem i nakon što smo pripremili pjesmu „Jugo” za jesenski period, svanula mu je još jedna ideja za novu pjesmu. Imao je melodiju te je pripremio glazbu i ubrzo mi je predstavio tekst. Bio je to spontani tekst kojeg je napisao za svoju ženu. Tekst mi se iz prve jako svidio i u vrlo malo vremena nastala je pjesma „Volim te bez pitanja”. U pjesmi mogu se osjetiti posve pozitivne vibracije i vrlo sam zadovoljan s pjesmom, ali i sa spotom kojeg je radio Mladen Đaković uz fotografije i režiju Ane Bolobicchio. Imam feeling da se kroz vrijeme sve više otvaram i razvijam s glazbom, a tako to i ide u tom svijetu. Nakon emisije The Voice, javila mi se ekipa glazbenika koja je htjela raditi sa mnom i poslala mi je brdo pjesama. Mnogo sam ih poslušao i neke su mi odmah pale u uho kao što je to bilo s pjesmom „Ne vjerujem da ti ništa ne značim”. Do sada mogu reći da je od mojih pjesama upravo ona postigla najveću pažnju. No, s vremenom, uvidio sam da kako ja odrastam u glazbenom smislu trebao bi i početi raditi na drugačijim pjesmama tako sam krenuo s „Volim te bez pitanja” i „Jugo” gdje se puno više osobno uključujem.

IDEM SVOJIM PUTEM

– U Hrvatskoj postoje nekoliko imena koji su meni top vokali, ali ne slijedim nikog od njih. Idem svojim putem i ono što osjetim da mi se sviđa, to ću napraviti. Ne pitam se hoće li to biti hit ili neće. Prihvatiti ću pjesmu koja se meni sviđa. Pričao sam o tome i s Ivanom Dečakom i on mi je preporučio da samo nastavim dalje snimati i da radim ono što volim jer će se kad tad dogoditi pjesma kako se i Vatri pojavio uspjeh nakon 13 godina s pjesmom „Tango”. Nikad ne znaš koja će pjesma biti ta jer niti jedna pjesma nije garancija da će postati hit. Dosta sam tvrdoglav po prirodi, ponekad možda i previše i često mi znaju reći kako će me to koštati u životu, ali mogu reći da imam svoje ja. Znaju mi reći kako sam lud što sve što zaradim ulažem u glazbu. Sve to košta, ali mi je gušt. Guštam u tome što radim i zaista me to ispunjava. Ne mogu još reći da živim u potpunosti pravi život umjetnika. Ne mogu samo od toga živjeti i zato radim i u animaciji. Volio bih da se mogu potpuno posvetiti samo pjevanju. (foto: Ana Bolobicchio)

 

 

 

 

 

 

 

SHARE