Prije godinu dana prelijepa Elena Jung priznala nam je svoju želju kako želi postati televizijska voditeljica, kako joj je to posao iz snova, i ove godine dokazala je kako se snovi ostvaruju.

Nedavno Elena Jung postala je nova voditeljica televizijskog kanala CMC u programu Top 30 i time započela svoju aktivnu televizijsku priča. U kratkom telefonskom razgovoru izrazila nam je svoje oduševljenje.

POZIV

Prije dva mjeseca dobila sam poziv kako sam dobila radno mjesto na CMC-u. Došla sam tamo i odradili smo probnu emisiju te kako je sve dobro prošlo, potpisala sam ugovor s njima i sad sam službeno voditeljica CMC televizije.

OSTVAREN SAN

– Neopisiv je osjećaj kada ti se san ostvari osobito ako se potrudiš oko njega. Otkako sam krenula u svijet mode, nekako me uvijek najviše privlačila televizija te sam sav svoj trud i želje usmjerila pravo k tome. To je i puno bolje od onoga što sam si zamišljala o tom svijetu. Imam odličnu ekipu na CMC-u koja mi jako pomaže. Ipak je to moj prvi posao u tom nekom televizijskom svijetu. Od prvog dana postavili su se prema meni kao da smo mala obitelj, jedna mala zajednica. Zasad imam jednu emisiju zbog koje putujem svaki tjedan za Zagreb, ali kad nešto voliš, ništa ti nije teško. Vodim emisiju Top 30 tako da sam povezana i s glazbom. Bila sam u gostima u CMC festivalu gdje sam upoznala stvarno divne ljude i imala sam i prvo snimanje uživo s Coloniom. Ispred kamere osjećam se jako opušteno. Volim to, a puno mi je pomogao modni svijet kojim se još uvijek bavim. Svaki čovjek uvijek teži nečem većem, ali ja sam sada vrlo zadovoljna s onime što imam. Većina mojih vršnjakinja nema priliku raditi ono što voli, ali ja ipak imam, a to je nezamjenjiv osjećaj.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)