Nije me bilo neko vrijeme, vrag je odnio šalu, puno obaveza i putovanja, nedostatak sna, vremena i inspiracije za moj članak, nije dobro i nadam se da se neće ponoviti, bilo pa prošlo.

Trenutno sam u dobroj formi, treniram lagano, rekreiram se. Stvarno volim sport, ali bez forsiranja, onako za gušt. I neki dan u ugodnom razgovoru kaže mi dama da sportaši rasturaju u krevetu, možda neki, ali znam mnoge sportaše koji su ostali bez partnerice upravo jer su loši u krevetu pa sad sam upao u neke dileme.

Tko za, tko protiv. Da počnemo od najpopularnijih, nogometaša. Najpopularniji po stilu života, po seksu sigurno ne, čast iznimkama, ali sport u kojem ima svih vrsta i tipova organizma od maratonca do sprintera nudi i široki spektar profesionalaca, prave, slabe i nikakve, pa će sama dama sebi izabrati pravog, ovisno o simpatijama i želji za potpunim ili manje potpunim zadovoljstvom. Mjerač njihove seksualnosti, a glase za velike profesionalce u materiji, su preljubi njihovih partnerica, kojih nema gdje ih nema dok su ovi po utakmicama i treninzima, rješavaju ih od poštara do ovih privatnika “j.. po kućama d.o.o.”, a to je sve zato što im njihovi igrači, naoko veliki profesionalci ne pružaju baš takvo zadovoljstvo kao što vole pričati i hvaliti se.

Kojeg sportaša izabrati za seks?

U nogometu rekli smo ima više tipova pa ćemo takvog definirati kroz daljnju analizu. Najbolji su oni iz sportova izdržljivosti i preciznosti, na primjer, jedan teški maratonac je poprilično mlitav i spor, tu nema žestine, to je sve kilometarski i polako, pa kud stignemo za 2 sata stignemo, što zvuči super, 2 sata, ali u uspavljujućem ritmu isto tako nisu poželjni oni na kratke staze, ti sprinteri i igrači stolnog tenisa, tako i bruse, start, op op 10 sekundi, kao Bolt, Kraj. Hebiga, biti će bolje drugi put. Najbolji su oni na srednje staze to su žestoki momci, mogu jako, brzo i dugo, ekstaza je zagarantirana a imaju i snage za sve moguće vratolomije i poze. Takav ne bira, on djeluje. U tu listu sportaša spadaju rukometaši, veslači, neki atletičari, bacači diska, surferi, jedriličari i neke borilačke vještine, ali ne sve, više taekwon-do i karate, ovi neki ufc i mma borci su treningom uništili taj tonus i jednostavno su spori za akciju i brzi na reakciji. Ali nije sve u ambalaži. U seriju tih ne baš dobrih spadaju i košarkaši, boćari, triatlonci, vaterpolisti i plivači na duge pruge. To je sve luk i voda.

A najgora kategorija sportaša su ovi pseudo rekreativci što trče svugdje i svakamo, škole trčanja, ultramaratonci, bicikl kamikaze koji se cijede do zadnjeg atoma snage, a nikad do 35 godine nisu se nigdje mrdnuli u sportu i sad liječe neke komplekse iz mladosti, pa samim tim i čuna ne može biti postojana, kad nema snage ni za prdnut, a za život nakon tog oblika “sporta” treba šaka andola, panadona, voltarena, normabela i ostalih droga da smire i dovedu u funkciju to napaćeno tijelo. Seks i seksualne majstorije na nuli ako ne i ispod.

Sportaši i sportašice pogotovo su ludi za seksom. Oni su utrenirani, istrenirani, nabildani i nabrijani, puni snage i hormona, tijelo traži svoje, pogotovo ako su u dobroj formi.

Kod njih nije kao kod običnih ljudi. Pogledajmo to s matematičke strane, muškarac u ekstazi ima puls oko 180 otkucaja u minuti, čim tu dođe, malo podražaja po čuni i evo ga gotov je, a zamislite ovi što imaju puls preko 200, pa on na 180 otkucaja odmara, ne svršava taj samo tako, ali zato dama na njemu leti iz orgazma u orgazam.

Osim ako je i ona sportašica, jer isto pravilo vrijedi i za žene. Samo što je njihova granica pulsa ekstaze još bliža maksimalnom. Nema tu labavo, ženu u formi treba moći zadovoljiti, nije to posao za amatere. Jedna od mojih, koja mi je bila skoro najzahtjevnija, bila je cura iz taekwon-doa, ali je prije toga trenirala atletiku, skok u dalj. Što mi je samo ta sve radila, jake kontrakcije, brza u izmjeni, brza na njemu, a može izdržati koliko hoćeš, sva utegnuta, jaka, povremeno čak i gruba, nezaboravan seks. Dobro da sam tada bio u formi pa sam se uspio obračunati s njom, ali bilo je čupavo.

https://www.youtube.com/watch?v=-U_5KKT9xxQ

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)