Jedna od tema današnjice je kako zavesti, što je bolje Old school ili moderno galebarenje?

Kako ispričati ovu priču a ostati neutralan. Pobornik sam modernih trendova ali ipak kod ove teme priča je malo drugačije.

Sjećate se gospodina Fulira iz davnih vremena? Jedna od prvih sapunica, ljubavni filmski uradak koji baš dobro prikazuje kako se nekada šmelako, zavodilo i osvajalo srca. Da nekad se osvajalo srce, a danas? Nisam baš siguran koji organ se osvaja ako je i to uopće. Osvajaju se novčanici i nekretnine.

Nažalost.

Evo pričati ću kao muškarac.

Gledajući malo ove mlade, jer ja to više baš i nisam, jako im se čudim, to su Fuliri modernog doba, plastika i umjetno, ne umjetnost nego umjetno udvaranje, kao i umjetne sise, usne i statusni simboli.

Neki glavni đir im ispada boca žeštokog pića uz neka energetska pića i rezerviran stol u nekom pseudo klubu, jer se danas svaka rupa naziva, disco klubom ili diskotekom. To neko rezerviranje nečega tu jadnu djecu dovodi u slijepu ulicu, ubije sve ono što je u tom činu lijepo i što može biti lijepo. „Dođi tu i tu imam stol i bocu.”. Iako ne mora to biti sponzorski s roditeljske strane, ima ih i koji imaju zasluženim radom, pa isto tako značajna sredstva potroše u prvom čučavcu narodnjačkih bunkera. Eh, sad idemo dalje, tu smo uz bocu, za stolom, došla je ona. Ide mjuza, prema zadnjim trendovima bend uživo. Pjevaju se cajke. U tom trenutku, za stolom je lom, on izgovara riječi predmetne cajke, a ona bi kao opet trebala da bude sva njegova jer on eto romantično zna sve te riječi. I to bi bio jedan klasični dosta raširen primjer udvaranja, zavođenja, gdje ona nema tu što, platio se stol, boca, energetska pića, pjesma plaćena, uložilo se tu. I ona treba bit zavedena, osvojena, to je to.

Pali li danas “Old school” zavođenje?

Mislim da više nego da kod normalnih inteligentnih osoba. Šuplja glava i nije za drugo nego za cajke, cijene li te ti vlasnici stolova i boca, ili si samo sponzoruša.

Pravilo broj jedan, izlazak je zafrkancija i dobra vibra, ako nisi pozitivna osoba nećeš je zavesti, možda trenutno tu večer, već sutra tko te poznaje. Žena koje se smije s muškarcem znači da uživa i to je ključ uspjeha. Isto tako, postoje muškarci koji se smiju samo u društvu pojedinih žena, ako ste vi ta budite sigurna da je to partner za cijeli život, ne puštajte to koliko god život stvori prepreka.

Pravilo dva, budi opušten i kreativan, pozovi je svaki put negdje drugdje, u šetnju, na trening, u kupovinu izmisli bilo što samo da se družite. Nije samo izlazak navečer prilika za zavođenje. Možda bi šetnja nekim primorskim gradićem uz more imala veći efekt, a možda i šetnja nekim velegradom.

Stara škola kaže da dvoje naviše uživa kad su spontani, sličan glazbeni ukus. Dobra glazba, možda i poneka večera ili ručak, probavati razna jela koja nemaš baš prigodu probati može biti super đir zavođenja, a da ne govorim o afrodizijskim učincima pojedinih jela. I vjerujte jeftinije je od stolova i boca.

Stara škola ne pati od robne marke, stara škola gleda u osobu, pa i ako je u pitanju seks i to je izvedeno gentlemenski, na kraju one žele isto što i mi, stara škola ne laže i ne folira. Istina i u glavu, to žene vole i cijene, kažem žene, ali ne kokoške i sponzoruše.

Neke vole dobiti cvijet, neke poljubac a neke i bocu vina, stara škola zna šta žena voli, koja? Pa upravo ta koja je pred tobom. Najlakše je nositi skupe bombonjere i puste bukete cvijeća koji ne znače ništa kao što može značiti običan poziv, idemo negdje. Gdje? Ne znam, nije ni bitno uvijek je dobro. Oko žena se treba potruditi uvijek u granicama normale i pristojnosti, ne trudite se oko žena koje lažu, te na kraju ostaju same ili budu kućne sponzoruše. Ona će se sama definirati tko je i što je, stara škola joj omogućuje da izrazi svoje mišljenje o životu i planovima za budućnost, tu si sama izabere svoj put, stara škola je dobra sa žene sa stavom i koje znaju što žele, bio to ultra zgodan, divlji ili pak i zauzet muškarac.

Stara škola obara s nogu i malo je žena koje mogu odoliti, problem je što bi sve htjele takvog muškarca, nas nema puno. Većina ih je zauzeto jer su vrlo poželjni i atraktivni, ne fizički već kao pojave, već kao osobe, i kad nije sve idealno, žene im neće zamjeriti, oni su u principu dobri ljudi, i nikad ne rade ništa namjerno da bi povrijedili ili omalovažili drugu osobu, pogotovo ženu. Mi smo takvi kakvi jesmo, sa sto mana i tisuću kvaliteta, za zavesti ženu potrebno nam je ono nešto, kemija, klik, sjaj u oku. Možemo glumiti opasne tipove i plesati cijelu noć na smiješnu muziku, jednim pogledom čitamo vam ženske misli, znamo kad jesmo i kad nismo poželjni, svaku našu slabost pretvoriti možemo u prednost jer smo spremni na sve, mi nismo Fuliri, mi volimo žene, a ljubav može samo generirati ljubav, bila ona velika prava, ili ispao flert i strast. A i flert strast je ponekad početak nečeg jako velikog, tu se nikad ne zna. Ne voli svaka žena cvijeće, ali se svaka voli osjećati kao cvijet, i mi smo tu maheri, zaljubiti će se svaka, svaki put, nam im spasa.

Način zavođenja puno otkriva kakav način života vas čeka s takvim partnerom.

Otkriti detalje nekih zavođenja ne smijem, otkriti će mi identitet neke mlade dame, mogu ti samo reći da ću te poljubiti slijedeći tjedan kad te vidim, koga? Pa curo baš tebe koja sad čitaš.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.