Ponekad ne znam provocira li ova urednica slučajno ili namjerno, iako ju rijetko vidim upravo tako je i kad se vidimo, provocira, glasom, stasom i pogledom. S njom nikad ne znaš. Izgleda da sad želi da joj objasnim, vjeruj ili ne vjeruj muškarcima.

Dobro je to pitanje, može li se muškarcima vjerovati i ako da kakvi su to muškarci?

Prvo pitanje je tko će to pitati, koja žena ima mogućnost čistog obraza da to pita? Rijetke su danas te koje ne muljaju i flertaju iza leđa upravo tog muškarca za kojeg na znaju može li mu se vjerovati. Većina tih ne vjeruje samoj sebi, sklona lažima samoj sebi, traži povjerenje od muškarca. Cure, žene, ne vjerujte muškarcima nikako, ne vjerujte muškarcima koje muljate, ima nas svakakvih, i onih koji ne razumiju ništa, ali vjerujte i oni imaju računicu, a ima nas i opasnih, onih koji znaju sve ali vas puštaju da se same upletete u svoje muljarije.

Ako ste stvarno na mjestu, i niste jedna od onih prozirnih, istrošenih prevarantica, onda morate odigrati drugačije, vjerujte svakom onom muškarcu koji vas cijeni kao osobu, kao čovjeka. To je ljubav koja ne staje, to je vjera u srodne dvije duše, koje su možda skroz različite ponekada. On stalno misli na vas, vi ste centralna ličnost njegovih snova, vi ste sve što je ikad želio, to se na muškarcu vidi. Vidi se kako se smije s vama, kako vas gleda, pogledajte mu u oči, sasvim slučajno, na kavi, u gradu, dok šetate, zaustavite pogled, oči u oči. Potraje li dugo to je muškarac kojem se vjeruje, bio on dečko, prijatelj ili muž. Još je bolje ako niste u vezi, ako je to osoba od povjerenja,čovjek koji stoji iza vas, uvijek je tu, kad god ste u nevolji on je spreman pomoći, i kad treba ici na piće i smijeh isto je tu. Ponekad se pitate, ima li on uopće nekog prijatelja osim vas, još jedna bitna stavka, seks. Ako u toj vašoj vezi nema seksa, još bolje, on je muškarac kome se vjeruje, uvijek i sto posto.

Ostala muška gamad, koji nikad nisu imali muda voljeti ženu bez predrasuda, uvijek linija manjeg otpora, nikad rizik, nikad da očara ženu, da je zagrli i kad nisu zajedno, da kaže „Ma pusti seks, volim te.”. To su oni o kojima Tara pjeva, uvijek kažu ono što želiš čuti, a ni sami ne znaju što pričaju, materijalisti po struci, bez novca i glamura ne postoje na ženskoj mapi, neće ih ni jedna. Vole sponzoruše jer su sami takvi. Obično nemaju manire i osnove kulture.

Zašto muškarci lažu?

Zato što vi to želite drage žene. Forsirate slatke laži, to želite čuti i to vam se priča, a potom se bunite kad sve ode k vragu. Uvijek dajete prednost muškarcu koji vam priča bajke, i ljudi se tako i ponašaju.

Pričaju, pa ako prođe prođe. Rijetki su oni koji su iskreni, ali vi nas tjerate na to da pričamo gluposti.

Volite blještavilo i bižuteriju, volite lažno samo neka drugi vide da ste “sretni” a ustvari niste, to što ćete sutra biti nesretni i odbačeni manje vam je bitno, ne vjerujete kad vam netko iskreno izrazi osjećaje, onda se durite i tražite razloge tipa šta ne valja na tom muškarcu, a nitko nije savršen. Ne vjerujete muškarcu koji je uporan, koji uvijek stoji iza svojeg stava da vas voli, ali vjerujete onom ljevaku da će vam skinuti zvijezde s neba.

Znaš da neki lažu zbog žena, ne smiju reći istinu, jer su nesigurni u sebe. Znam neke koji izađu van pa kao pušteni s lanca pričaju bajke, nisu ni zauzeti, nemaju djecu, sve imaju, sve obećavaju samo da odvuku ženu u krevet. Obično takvi nisu nešto u krevetu.

A poznajem i neke tipove kojima s divim. Imao sam prijatelja, jako zgodnog, ali vrijednog, puno je radio, nije izlazio, oženio se slučajno za ne baš tako dobru osobu, klasična muljatorica i lažljivica, iskren dečko, za poželjeti. Upoznam ga ja s jednom curom, kliknu oni na prvu, to je par kakav se rijetko viđa, odmah se to vidjelo a on kaže njoj u glavu odmah sve, bez dlake na jeziku, ispriča čovjek iskreno gdje je i šta je, cura je bila prava ista kao i on, dan danas su nerazdvojni, u sto životnih problema, ali te ljude više nitko i ništa ne može razdvojiti. Vjerovala mu je i on je njoj.

I nakon svega imate muda još govoriti i pitati se treba li vjerovati muškarcima, treba ali pitanje vjeruju li oni vama, pogledajte se u ogledalo i recite koliko ste dobrih muškaraca otjerali od sebe svojim ponašanjem i koliko ste veza uništile glupostima i vašom nevjerom u samu sebe.

VJERA JE SNAGA, OSTALO SU GLUPOSTI.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.