Kažu da je proljeće vrijeme ljubavi, ne bi se složio s tim. Svako je godišnje doba vrijeme ljubavi. Jednaku čar ima šetnja prirodom u proljeće i stiskanje ispod dekice usred zime na minus deset stupnjeva.

Ja ustvari jako volim žene, obožavam ih, kao i one mene, nećemo se sada vaditi na proljeće, cvjetanje prirode i slično.

Nekako od djetinjstva, najviše voliš svoju majku, pa zašto to ne bi bilo i u kasnijoj dobi. To je žena iznimnog poštovanja i trebalo bi svakome biti normalno ako išta drugo onda imati poštovanje i ljubav prema majci.

Voljeti ženu kao suprugu, to je već neka vrsta nauke, s obzirom na način života današnjih žena i njihove poroke, zbilja je teško voljeti ženu, a da to ostane uzvraćeno i pošteno. Isto tako ljubav muškarca treba biti bezuvjetna, ne možeš ju zeznuti ako ju voliš, nema ni druge ni treće, budi vjeran sebi i svojim zakonima. Najviše je problema tamo gdje nema prijateljstva, tu nema ni ljubavi i teško je voljeti ženu koja ti nije prijatelj, a brak počiva upravo na to odnosu. Gdje nema dogovora nema ni braka ni veze, a ni vatrenog seksa. Bezveze.

Što je s prijateljicama, kako njih voljeti? Teško, jer je upravo prijateljstvo muškarca i žene osnovni temelj ljubavi, ima puno primjera gdje nakon nekog vremena muškarac i žena prijatelji postanu tako bliski da ne mogu jedan bez drugoga, koliko god to htjeli priznati ili napraviti, jednostavno ne ide. Još ako su dvoje srodnih duša, tu nema spasa, to je ljubav. Zato i volim svoje prijateljice, one koje me razumiju, više od onih s kojima sam u vezi. Ustvari griješim u startu, osobe za vezu biram vanjskim izgledom pa tražim u njoj prijatelja, ljubav i vezu. Možda bi obrnuto bilo bolje, od prijateljica uzeti ljubav, jer vezu već imamo i bolju nego s ovima s kojima sam u vezi.

Volimo li svoje ljubavnice? Volimo. Eto ja je volim, a najviše je volim golu, kao i ona mene. Volim ljubavnice, volim kako mirišu, one se uvijek nekako posebno srede, žele te impresionirati, šarmirati i zato su atraktivne nama muškarcima. I to je taj Jackpot, ona zna kako me zavesti, ona me cilja i pogodi svaki put. Volim te njihove igre, to neko zabranjeno voće, to što nitko ne zna da smo zajedno, a kad me vidi u gradu, taj pogled, taj kontakt očima u kojem samo mi znamo što se događa, to je neobično poseban osjećaj.

Volite svoje žene, koje god bile, none, majke, sestre, zrmane, ljubavnice, žene i cure. Volite ih kako treba u tom trenutku, ženska sreća je labilna stvar, male stvari puno čine. Budite gospoda a ne nasilnici.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)