Prilikom našeg razgovora gdje smo pričali o njihovom odnosu, kako privatnom tako i poslovnom, bili su nam načeli kako spremaju nešto novo. I zaista novi spot Irene Giorgi zasjao je u većem broju medija.

Odličan tim profesionalaca, u koji se uz Irenu Giorgi, ubrajaju Mauro Giorgi i Zlatko Gotovac, te potpis Aquarius Recordsa, okupio se kako bi ostvario intrigantan spot koji pri samom početku govori o sebi kako će dijeliti noć sa zvijezdama što prema kvaliteti pjesme i spota je svakako zajamčeno da će se naći i na visokim pozicijama top ljestvica hitova. Irena Giorgi otkrila nam je priču pjesmu koju ćete zasigurno dugo slušati i pjevati:

– Izrazito sam zadovoljna i sretna što se polako vraćamo na scenu i to upravo s autorskom pjesmom Još uvijek volim te.” Iako sama potpisujem tekst moram naglasiti da on nije osobno proživljen. Nastao je kao emotivni izraz na prečeste krize u mnoštvu veza dragih ljudi oko nas kojima se događaju teški trenuci kad zaboravljaju da se za pravu ljubav treba istinski potruditi da bi opstala. Mauro je autor glazbe i smatram kako je upravo te emocije savršeno pretočio u melodije i aranžman. Labinski glazbenik Predrag Ljuna svojom je usnom harmonikom obogatio zvuk pjesme i pridodao onu blues notu svemu. Video spot sniman je prilično dugo obzirom na moj svakodnevni ritam uz malu bebu koja pratila svako naše snimanje. Predivne Cave Romane te kadrovi s koncertne promocije albuma Ena’s čine sam spot kojega smo zabilježili Mauro, Zlatko Gotovac i moja malenkost.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)