Okovala je zima ove naše tople krajeve, pa tko bi rekao da ćemo se mi u Istri zalediti.

Sreća nisam morao u Zagreb kod mojih sponzoruša već sad se zadržao doma, ali strogo doma, kuća, kauč, radijator, dekica, kapuz i kobasice. Ne mrdam ako ne trebam, nema smisla ići okolo ako nije vrijeme za to, a i proljeće samo što nije.

Istina, imao sam gosta. Poslala mi je fotografiju putem Vibera, novog kompleta haltera i čipkastih seksi čarapa, i morao sam je pustiti da dođe i demonstrira mi to uživo. Ne znam kako ali probila se do mene u tom svom smiješnom nazovi autu talijanske izrade, još samo fali pink boja da dojam bude potpun.

Ne znam za vas ali u doba današnje tehnologije, žene s maštom jednostavno dođu da izražaja, jedna obična erotska fotografija u seksi donjem rublju može stvarno ugrijati ovako ledene dane, uzbudi muškarca, pobudi mu maštu, želju za tom ženom. Ne treba to biti vulgarno. Srećo slikaj obline, grudi, guzu, usne, bokove, gola, polu gola, u tami, na svjetlu, svaki seksi muškarac reagirati će na to, i da ne zaboravimo svaki pravi seksi muškarac zna uzvratiti istom mjerom.

Jeli tema ovoga članka, virtualni seks? Nije. Tema je grijanje u hladne dane, seks u ledeno doba ili seks u snijegu ili seks na ledu.

Sve počinje paljevinom, pa eto ovo je jedan od načina, zimska predigra erotskim fotografijama.

Definitivno tijelo više nije ispod nula stupnjeva. Zato sam je i tražio da dođe do mene, dočekao je uz bocu crnog vina i nečim za gricnuti. A sad ono glavno, kako se seksate zimi?

Jeste li ledeni ili ste na ledu?

Je li vam zima kad se skinete goli, ponekad je u ovako hladno doba godine gotovo nemoguće postići veliku temperaturu u stanu, pogotovo ova moderna grijanja na klimu i slične improvizacije.

I šta sad, pada li vam libido? Kakva je ona, je li toliko napaljena da joj je svejedno i općila bi na samti leda ili drhće i prigovara kako joj je ledeno na guzicu i kako su joj ledene noge.

A vi muškarčine, općite li u čarapama? To je nešto najgore što muškarac može napraviti, ne skinuti čarape, to je totalno bezveze. Skinite vražje čarape, budite goli i budite muške, budite njezina grijalica i grijač, vanjski i unutarnji, potrudite se zimi održati ritam i zagrijati je sa svih strana da gori od strasti u svoj toj hladnoći. Ako su temperature ipak malo ekstremne, zavucite se ispod dekice, to isto zna biti seksi, opet ne smije biti predebela deka jer ćete zakuhati ispod nje, pa to više i nije ugodni seks.

Meni seks zimi nekako duže traje, hladno je vano, sve je u zimskom snu, sporiji sam u ritmu i baš osjetim da sporije dolazim do ekstaze, eto baš taj dan kad je došla pokazati novi komplet erotskog rublja, općili smo punih sat vremena i nije mogla više, izludila je do kraja.

Mislim si vidiš kako zima i led utječe na seks, i sjetim se kako smo se prije par godina, dok smo bili mlađi i luđi seksali na snijegu, nije bio dan za skijanje, bilo je loše vrijeme, išli smo prošetati šumom oko hotela i naravno, čim smo skužili da smo sami, u svom onom snijegu, pao je brzinski seks, bilo je zima i bilo je predobro.

Ima nešto u tom ledu, ima nešto u toj zimi primamljivo za seks, to neko grijanje u dvoje, ta neka zimska idila, ta bjelina koja pali, ta zima i cjelodnevno smrzavanje, skijanje nakon kojeg se želiš opustiti , a seks ipak najbolje opušta.

Ili vam je možda seks na ledu, nema ga već neko vrijeme jer ste pospani, umorni?

Ništa vam se ne da, jer je zima? Hladno? Kiša, snijeg, led? Okrenete se i spavate svaku večer zimski san, malo ste na ledu rekao bi. Pazite jer kad led otopi odnijeti će vas rijeka nizvodno, i neće biti slamke za koju ćete se moći uhvatiti.

Ustvari kad malo razmislim, pa i ljeti uzimam kockice leda i njime napaljujem svoje muze, prolazeći kockicama po njihovim užarenim tijelima, led je prava stvar za seks.

I ovaj put propisujem domaću zadaću, našim damama, pošaljite neku erotsku fotografiju osobi koja vas uzbuđuje, koju želite, na bilo koji način, i nemojte sad tražiti glupa opravdanja, čovječe još je jako kratko zima, led i snijeg, šalji odmah, uključuj zajedničko grijanje, tijelom uz tijelo sada griju se svi.

A vi muškarci, tko ne uzvrati istom mjerom, ne mora više nikad ništa ni slati. Sve ću vas prokazati, jednog po jednog, reći će meni moje dame, tko je bio hladan, kad je bilo hladno.

 

 

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)