Suočen s kritikama ženskog svijeta, globaliziranju i stavljanja nas muških u isti koš, postavlja se pitanje što te princeze očekuju od nas, ali i pitanje, što i pružaju.

I ovaj nazovi ga muška kolumna nije potaknula neke od njih koje sam spomenuo, dotaknuo ili piknuo da se jave, da se oglase, da komentiraju javno. Komentiraju na svojim nazovi kavama, koje to nisu jer je kava napitak u kojem bi se trebalo uživati u dobrom drušvu, a ne da to bude trač party i brušenje zlih jezika.

I tako nakon 1001 neprospavane noći, 101 žene u mojem životu i krevetu, 11 dana za odabir teme današnjeg kolumne trebalo mi je 11 minuta za ovo napisati.

Žene, ta predivna bića bez kojih ne možemo, u koje se zaljubljujemo, koje ponekad i mrzimo, koja nam priušte najveću sreću i najveća razočaranja, gotovo istovremeno.

Žena taj umor za muški mozak, taj paralelni svemir koji nikad ne možemo razumijeti, taj rebus koji smo danas riješili, a sutra se pojavljuje drugi, one koje znaju što hoće, ali ne znaju to reći, a kad znaju reći onda zaborave što hoće.

Atributi kojima gađaju nas muškarce odavno su svedeni na fiziku i estetiku, figuru i glamur skupih lokala, idealnih fotografija društvenih mreža, atraktivna tijela, polugole pseudomanekenke, seks i neodgovornost, to je ono što većina misli da može pružiti, što može dati, gdje muški karonja mora pasti, bio on ciljani objekt za razmnožavanje ili samo sponzor.

To su njihova pružanja gdje su očekivanja slijedeća: On trči oko tebe, odmah je zaljubljen, ti si centar njegovog svijeta, on te voli, on je princ koji pada na koljena kako ti pucneš prstima. Kraj.

Što očekuješ, kad je ono što nudiš prozirno, mlade dame, ne znaju ništa osim dobrog provoda, pa im i veze završavaju kao dobar provod, ludo i kratko, ponekad i na jednu noć.

Žena u različitim dobima, trebala bi znati gdje je, što može očekivati. Ona koja pruža vrhunske seksualne užitke i ništa više, kad ne može o ničemu ni progovoriti jer je needucirana i nezainteresirana, krkana od muškarca kojemu će trebati samo dok ne nađe drugu igračku.

Što može očekivati flertuša s 35 godina koja se kao klinka dopisuje s masu muškaraca i misli da je to super. Izgubiti će bilo kojeg muškarca ako ga ima pored sebe ili ga neće niti naći jer je suviše neozbiljna za ozbiljan život.

Što može očekivati ona iskrena i jednostavna, jednako zavodljiva, da ne bude zabune, koja se bori za svoju egzistenciju, vrijedna, marljiva i uporna. Istu takvu srodnu dušu gdje će imati zajedničkih poveznica u životu na bilo koju temu.

Očekivati od nas muškaraca, pravog muškarca, bez prave ženske ozbiljnosti nije realno.

Dok sam tražio pravu ženu, naišao sam na puno tih nekih s puno očekivanja i stava da puno daju, a vole i drugima davati, stalno su u nekom flertu. Stalno su naperlitane, a teško je za svog muškarca napraviti bilo što, što zahtjeva rad i muku, čak i strpljenje. I onda je iznenađenje kad joj se suzi izbor muškaraca, pravih muškaraca, sad ganja kretene i klince po gradu jer drugih nema, pravi su odavno zauzeti.

Žena koja se može oduprijeti pošastima modernog doba, koja zna što želi, koja može pružiti ljubav, erotiku, mirnoću i prijateljstvo svojem partneru ma koliki on kreten bio, može očekivati puno više natrag. Žena nije proporcija oblina, visine i težine, ona je proporcija intelekta, dobrog ukusa i samopouzdanja. Takve volimo mi pravi muškarci. Iako se ponekad okrenemo za nekom sisuljom na cesti, to je samo nagon pećinskog čovjeka, ništa bitno, ništa strašno.

Očekivanja u krevetu pak mogu biti svakakva, tu ne bi previše filozofirao, barem ne pod ovom temom, ono što očekuje može i dobiti ako želi, vodi ljubav, ostalo su nijanse.

Od pruženog vođenja ljubavi nitko nije ostao bez dobivenog orgazma.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.