Potražnja klijenata ili posla, odrađivanje posla te svakodnevnih obaveza odražava se stresno na naš organizam koji neprestano traži svoju slobodu.

Gea Krajcar već 11 godina djeluje sa Suzanom Janković u Yoga Zanshin Pula, a osobnu primjenu yoge ostvaruju već 24 godine. Gea nam je dala informaciju kako je njihov dinamičan sustav yoge prilagođen potrebama modernog vremena te pročitajte nastavak članke jer možda je to upravo ono što vama treba kako biste se osjećali bolje.

 

ZANSHIN YOGA

– Yoga Zanshin Pula je središte koje u našem gradu okuplja ljubitelje yoge i tajlandske masaže kroz posljednjih 11 godina. Kroz tih 11 godina neprekidnog rada na dahu, umu i tijelu uvijek nas je vodila želja za kreiranjem prostora i zajednice u kojoj svaki pojedinac može, uz vodstvo certificiranih učitelja po najvišim svjetskim standardima u tom području, učiti o drevnoj disciplini yoge te pronalaziti put do svojeg unutarnjeg sklada i blagostanja.

 

RAZLIČITI PROGRAMI

– Na rasporedu imamo dinamične satove Vinyasa Flow Yoge različitog intenziteta, Yogu za trudnice, satove Yoga terapije, te satove Yin yoge. Kroz šaroliku ponudu gotovo svatko može pronaći nešto prikladno svojim interesima. Svaki sat yoge u našem studiju obuhvaća vježbe disanja, Pranayamu, metode vođene relaksacije i meditacije, mantre te fluidan slijed yoga položaja.

 

UTJECAJ NA PSIHOFIZIČKO ZDRAVLJE

– O blagodatima ovakve cjelovite prakse najbolje govore naši polaznici koji svakodnevno koračaju na svoje yoga prostirke u potrazi za zdravijim i uravnoteženijim životom. Yoga je prikladna za svakog pojedinca, o čemu govori i šarolikost naših polaznika – od učenika, studenata, trudnica, mladih ljudi, starijih ljudi, majki, očeva, baka i djedova, ljudi s ozljedama ili kroničnim bolovima, sve možete vidjeti na našim satovima. Dinamičan sustav yoge koji podučavamo prilagođen je današnjim potrebama čovjeka koji većinu svojeg dana provode sjedeći ili ležeći, a kada to ne radi, uglavnom je izložen stresu i ubrzanom načinu života. Yoga je prekrasna disciplina koja to dovodi u ravnotežu raznim alatima koje pruža. Govoreći o fizičkim dobrobitima, takva praksa očigledno osnažuje tijelo i čini ga zdravijim, snažnijim i fleksibilnijim. No one puno važnije su dobrobiti koje se osjećaju od redovite yoga prakse, Pranayame i meditacije su mirniji um, smanjuje se stres i bolesti, otvora se srce i živi se u skladu s prirodnim ciklusima oko nas poštujući i uvažavajući svako živo biće i prirodu koja nas okružuje. (foto: David Gasson)

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)