Što žene voze? Što auto govori o profilu žene, kao i kod muškaraca, i puno i malo, ovisno o karakteru, kulturi i odgoju.

Najveća razlika među njima je čistoća auta, čista žena ima čisto auto, prljavica prljavo.

To je neko pravilo koje sam primijetio , OK nije to sto posto točno ali recimo 99 da je.

Većina žena s neurednim autom vodi i takav život. To je potencijalna muljatorica. Onaj sloj prašine na kontrolnoj ploči i nivo pijeska na podu jednako je proporcionalan njihovoj prašini i pijesku koji sipaju na sjajnu vezu s sjajnim muškarcem, koji eto, nikako da se pojavi, a sad kad se pojavio ostali su neke čudne potrebe flertanja. Kako sam to uspio povezati? Uđite u ženino auto, to je njezin mali toalet, mali dio intime u kojem se ona šminka, jede, plače, razgovara beskonačno na mobitel, seksa se ili piše beskonačne poruke parkirana negdje na cesti sa strane.

Pogled po vozilu otkriva sve, kako živi i kako razmišlja. Tu možete naći svega, potrošene papirnate maramice, ostaci voća, raznih omota čokoladica, bombona, prezervativa i blazinica za skidanje šminke. Ta očito nema vremena za život pa dio života živi u autu. Bježite od tih jer nikad sreće s njima. Takve često lažu, jedna od češćih laži je kako nije stigla oprati auto i tako stalno ne stigne. Nikad nisam skužio šta nemaš stići, ionako je stalno po nekim kavama, čakule s frendicama po sat dva i to više puta dnevno, pa bi bilo dovoljno samo naći lokal za kavu u sklopu neke autopraonice i sve bi bilo zadovoljeno, i potreba za tračevima i čisto auto.

Vrh svega je ono što one ne vide, naprimjer razmazana stakla, kad brišu stakla, pogotovo vjetrobransko iznutra rukom, pa sve razmažu i drugi dan to izgleda očajno. Ali ona to ne vidi, gleda kroz to i vozi tako kao da nikad nije čula za sredstvo za čišćenje stakala i krpicu. Očito su joj takvi i prozori doma. A tek ako su prozori bili zamagljeni od seksa u autu, pa barem to sredi drugi dan, a ne da ti dečko ili muž drugi dan gledaju otiske po staklu.

Nego kakve su im kuće, isto takve, većinom neuredne ako žive same, ako se ne izvlače na bolju polovicu koju čisti i sređuje, kuću pa i auto. Obično te nemaju svoju kuću, nemaju ni namjeru se skućiti, već se seljakaju od dečkića do dečkića ili su pak još kod roditelja.

Što voze takve? Nema tu pravila. Pucaju na visoko, sve marke i modele znaju, obično visoke klase, Mercedes, BMW, Audi ali ima ih i u malim krntijama svih marki, uzmu što stignu, da li same ili od sponzora, dijeli se sve, pa i razmazana stakla i šporki auti.

Sad netko misli da sam ja predstavnik neke autokuće ili jedan od onih frikova što glancaju auto svaki dan, ne nisam. Auto mi je kao i svaki drugi, i prljav i čist, ali nikad zapušten kao kod nekih “dama”.

S druge strane kad uđem u uredan ženski auto, to miriše, to je čisto, to se sjaji, kao i njezina kuća, kao i ona sama. Nema tu “štuko e pitura”, sve je na svojem mjestu. U glavi sređena žena ne gleda kroz mutna stakla, jasno iznosi stavove i ideje. Ne zamagljuje, osim malo kad se seksamo na zadnjem sjedištu njezinog auta.

Marke mi je teško definirati jer sad stvarno ima svega svugdje, ali neka pravila koja su ostala od davnina i danas su aktualna, a i pola njih vozi sponzorska auta kupljena od muških sponzora pa se to ne računa, reći ću za ono što one “biraju”, pa naprimjer:

Mercedes – folirantica prve klase, snob želi biti viđena, pojma nema o autima

BMW – folirantica druge klase, snob želi biti viđena, pojma nema o autima

Audi – praktična žena, voli pouzdanost i eleganciju

Renault – daj šta daš, ovoj je sve dobro

Citroen – modna frikuša, prati modu i čudne linije, tako se i oblači

Peugeot – voli da sve radi kako treba a ova marka stalno šteka, voli komoditet dok prelazi svoje granice, voli akciju, zaljubljive prirode, voli lijepo

Alfa Romeo – modna frikuša dva, uobražena, a voli sport (ili sportaše), isto voli biti viđena

Fiat – samo da vozi i da ne stane, samo da je seks redovit

VW – bez okusa, ukusa i mirisa, ne voli fine večere i dobra vina, moda nepoznanica

Škoda -pametnjakovička, u životu i u spiki

Seat – zamjena za neku tihu patnju, ta štedi ili šmeka sponzora za bolje

Mazda -usporena kao usporeni film , u seksu zna možda tri poze

Honda – vatrena i opasna, voli sport i akciju, ne plače na tužne filmove.

Ford – ta ne kuži ništa o autima i muškarcima, obično je ostave i jedni i drugi.

Opel – štekerica i škrtica, nesigurna, nema smisla za lijepo, sluša cajke.

Mitsubishi – želi biti posebna, imati što nitko nema.

Suzuki – ta štedi ili je nasjela na neku reklamu, redovito troši na gluposti.

Volvo – zna šta hoće, voli pouzdanost i ona voli biti pouzdana.

Zastava – cajkuša ili ljubiteljica povijesti.

KIA – sigurno je sigurno, 7 godina garancije, uvijek isti tip makar i loše opći.

Toyota – one koje žele nešto više od običnog a i dalje su obične, čak i manje obične od običnog.

Nissan – nema se love, nema sponzora, a ne bi bas u Seatu se vozila pa da zamaže oči, još jedna muljatorica

Dacia – rođena za papučare.

Za auto je potrebna ljubav, ali ne treba tu pretjerivati, biti sluga ili rob tog metalnog čuda nije potrebno, ali potrebno je svakako malo pažnje, i osobito unutarnje higijene.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.