Ove godine porečka skupina USB predstavila je svoje umijeće plesa i animiranja na poznatom showu Supertalent s programom Cirkus.

Rad udruge USB poznat je na Poreštini i šire dugi niz godina, a jedna od vodećih osoba udruge je trenerica plesa Ivana Domazet.

Ivana je u plesu od malih nogu, te svoje iskustvo i ljubav prema plesa prenosi i na mlađe uzraste zbog čega je ove godine dobila i posebnu nagradu u Novom Sadu za njezin pedagoški rad.

Ivana Domazet otkrila nam je koji joj je najdraži dio treninga, što za nju znači “cirkus” u svakidašnjem životu, što znači gipkost u plesu, koje su promjene nastale u USB-u u 11 godina te kako je biti sa svojom drugom polovicom u poslu, pa pogledajte u nastavku i saznajte što nam je rekla.

NAJDRAŽI DIO TRENINGA

Najdraži dio treninga mi je stvaranje jer se tada stvaraju potpuno nova energija i emocije. Tada se događaju nove vizije i otvaraju se novi pogledi. Zajednička energija grupe početak je novog putovanja kroz koreografiju. Svaki početak budi uzbuđenja i stvara pozitivnu neizvjesnost do sljedećeg treninga.

CIRKUS U SVAKIDAŠNJEM ŽIVOTU

Cirkus je način mog života. Dobra dnevna doza humora u mom je životu neizostavna kao i kreativnost u ophođenju prema svakom zadatku. Moja me mašta jako zabavlja i sretna sam što mogu vidjeti svijet drugim očima u svakom trenutku.

GIPKOST U PLESU

Gipkost se razvija uz određene vježbe. Određuju ju neki faktori kao što su elastičnost ligamenata i mišića koje trener prepoznaje i na temelju toga usmjerava tjelovježbu.
Važno je pravilno vježbati u skladu sa svojim fizičkim mogućnostima i uz nadzor stručne osobe.

PROMJENE U USB-U

U USB-u sam 11 godina odnosno od samog osnutka. Promjene su velike i vidljive. Temelji na kojima je udruga osnovana plodno su tlo za sve ovo što je danas izraslo kao plod dugogodišnjeg stvaranja, ulaganja, druženja i razmjene znanja unutar generacija. Velika ljubav i prave vrijednosti svih onih koji djeluju unutar udruge donijeli su do značajnih rezultata, a najveći uspjeh su mnogobrojna nasmijana lica od onih najmanjih koji jedva čekaju priključiti se aktivnostima do onih nešto većih koji uz studiranje ili posao i dalje pronalaze vrijeme i vesele se novim maštovitim stvaranjima.

S PARTNEROM U POSLU I PRIVATNO

U poslu sam sa svojom polovicom i upravo to je jedan od bitnih faktora našeg uspješnog kako privatnog tako i poslovnog odnosa. Nadopunjujemo se, inspiriramo i motiviramo se međusobno, zajedno stvaramo, dijelimo si savjete i razmijenjujemo iskustva. Mnogošto sam naučila uz njega jer koliko god bili slični jako smo različiti pa tako i dalje “kradem” sve sto mi je kod njega ultra mega super, a zaista veliki ima spektar materijala za krađu. Rijetko si to usmeno priznajemo jer se volimo oboje “praviti pametnima“, ali 9 godina dobar su pokazatelj kako skladno funkcioniramo.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)