Teoretski to može biti nedovoljna količina eksploziva pri rušenju mosta ili neke građevine.

Mali bum, bum koji to nije.

U praksi to može biti slabi seks. A što je to slab seks?

E pa to vam je dragi moji ono što se prečesto događa, ono što stvara napetosti u vezi i u bezvezi, ma nema gore stvari od slabog seksa. Prošli sam put pričao oooooo veeeelikom prasku, osobnoj privlačnosti na prvu, na prvi dojam, na prvi pogled.

A šta je s drugim pogledom i drugim dojmom? OK, prasnuo bi konobaricu, butigaricu, ribu sa šaltera u banci ovako naizgled, a bliski susret možda pokaže sasvim drugu stranu.

Nije seks samo stavljanje prave stvari na pravo mjesto. To više nije u modi. Liberalna su vremena.

Da ne skrenem s teme, sve super, sve pet, ona lijepa, a ja glup, izašli, popili, zabavili se i završili kod mene u stanu. Odmah trganje odjeće još s vrata, kao u nekom filmu, strast, strast i strast.

Dobro se ljubi, ima nešto u njoj reklo bi se, njezin prihvat rukom mog alata daje do znanja da ima čvrstu ruku, da zna gdje što stoji kod muškarca, a stajao mi je kao Eiffelov toranj. Bio sam napaljen još od trenutka kad sam je ugledao. Ionako mi je sve na njoj seksi. Ovlažiš se, a samo se našla u blizini, progovorili par riječi, a ti se uzbudiš ni sam ne znaš kako.

Borba s garderobom završila je negdje u dnevnom boravku. Ona plazi po meni kao puž po salati.. Kreni više prema tornju!!! A ona obilazi li ga obilazi, kao da je na ovoj Pulskoj prekinutoj zaobilaznici, ne znam više gdje je, da li ide preko Pomera ili kroz grad dok Uljanikovci idu doma s dela, nema je na vidiku, tu je negdje oko pupka i meditira. Da nije čitala po onim ženskim časopisima da je muškarcu pupak erogena zona?! Evo izlizala me cijelog, pazuh mi liže, vrat mi grize, bradavice mi siše, pa nisam žena, svašta mi prolazi kroz glavu, a od sviranja frule još niti prva nota. A nemoj mi to raditi, pa nisam ja klinac od 16 godina, da se učiš na meni. I sad ti vjeruj oku i štiklama, halterima i ostalim rekvizitima. Ova ne zna ni držati ga kako treba. Preuzmem ja inicijativu pa joj demonstriram, izlizao sam je kao Macho sladoled na štapiću, vriskala je kao luda nakon trećeg orgazma. Pa opet ona s tim drvenim ustima. Jeli ikad ova probala sladoled?!

Pa bolje da sam se išao negdje s nekom cajkušom nego ova moja tendencija srodne duše lijepog izgleda, strasti na prvi pogled i da ne kažem da sam možda i htio voditi ljubav.

Krene akcija, malo misionarski, malo ona gore, ja radim sve, pa se žali ne može na koljenima. Sunce, pa nisi na betonu ili lomljenom staklu! Opet misionarski, pa ona gore, pa misionarski, pa ona gore, pa je pila vode, pa misionarski pa joj se šminka razmazala i peče je oko, pa je malo gore, misionarski, pa gore, samo vrišti i stenje, ova već na sedmom orgazmu i sedmom nebu, a meni se vrti cijela kamasutra u glavi, a ova drvena. Niti sam uzbuđen, niti mi je dobro, nit uživam. Već smo nakon njenog trećeg orgazma trebali zajedno biti u ekstazi, legnuti se, popiti pivo, smijati se i pripremati za novi uzlet moje rakete, pa opet u zvijezde. Neću sad propagirati porno industriju, ali mogla si se lutko malo educirati, daj da i ja zakolutam očima, da me strast uzme, nisam ja tvoj štemer, ja da rokam ti sa nižeš orgazme u serijama, alo muoja, dosta.

Stao sam. Ma nema te sile više da me vrati s ovakvim pingvinom, dosta, prekid programa, obučem se i ne nastupam više. Predstava je gotova. Mislim da je skužila, ali sebično derište je ispunilo svoj cilj od silnih ekstaza samo se smješka i njoj je super. Draga moja, treba znati zadovoljiti partnera. Akcija sama po sebi nije dovoljna. Bitna je mašta, ludost i ideja. Podijeliti orgazam, biti istovremen, čekati jedno drugo u tom trenutku. Eh, stara moja, to mogu samo oni koji se razumiju, da ne kažem i oni koji se vole, priznali oni to ili ne. To je prasak, to zvoni u glavi danima, to danima izaziva smiješak na licu, samo je dovoljno podsjetiti se, to je big bum.

Ove nemaštovite šahistice bolje da se ni ne sjećam, uzalud joj cice i guzice, stas i lice s naslovnice, kad nema ni mašte ni vatre u njoj, nema tu od praska ni P, od seksa ni S, iako ona misli da se praskala. Obično se takve pitaju, pa kako sam još sama, kako ne mogu naći tipa, zašto svaki nakon dva praska nestane? U ovom tekstu su ti svi odgovori.

Pozdrav lipe moje, a vi lipi moji, ne palite šibice ako nema baruta. Mali prasak, veliki problemi.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)