Glas ili stas,”bella figura”, štuka i pitura, ali ono što se čuje isto je vrlo bitno u svijesti muškarca, kako?

Ovako:

Bio sam neki dan u gradu pijem jutarnju kavu u omiljenom pulskom kafiću kad iza mene za stolom dvije žene nešto razgovaraju, nisam se okretao, nisam ni mogao procijeniti kako izgledaju, ali jedna od njih imala je takav glas da to ne mogu ni opisati. Lijep ugodan glas, savršene dikcije, savršenog zvuka, ugodan za uho, nezgodan za muškarca, onaj glas koji napaljuje u sekundi. Da mi kaže dobar dan, odmah bi se napalio, kao i u ovom slučaju.

Namjerno se nisam želio okrenuti, uživao sam slušajući taj fenomenalni glas, a ona priča prijateljici o tome kako ima nekog novog tajnog tipa, neku izgleda zabranjenu ljubav, nešto potpuno ludo, tajanstveno i strastveno, pričala joj je kako su se seksali kod nje na poslu, nakon radnog vremena, izgleda neka trgovina u centru, kako ga je izluđivala, sve je detaljno opisivala tim još više seksi glasom. Ima lijep glas, ali ima i dobru maštu, a seks na javnom mjestu, uvijek je bio super doživljaj, super uspomena koju uistinu mogu samo oni malo ludi, ali koga briga, njima je super, sve dok ne remete neke osnovne kulturološke principe, jer bit tog seksa i je da te nitko ne vidi.

Pri odlasku, okrenem se i pogledam kad ono sasvim obična brineta, nikakva porno glumica, nego rekao bi sasvim obična cura, koja me tako s leđa napalila da bi okrenuo sad odmah nešto. A nju pogotovo. Ali tema je sad glas.

Utječe li glas na emocije, na vezu. Naravno.

Pa tko voli kreštavu plavušu ili nabildanog momka s glasom mucice.

Glas je bitan kao i stas, ponekad i bitniji. Lijep ugodan glas pomiče sve granice, otvara sva vrata, kao i ton tog glasa. Kad mi lijepo i ugodno kaže sve bi napravio, kad krešti na mene ne da mi se ju ni gledati, izgleda kao neka kokoš, unatoč ogromnim silikonskim sisama i usnama, iritira me. I muškarci vole ugodni glas, seksi naglasak, makar to bio i upit za iznijeti smeće iz stana.

Glas uzbuđuje i preko telefona, koliko puta sam poludio pričajući s nekom damom a niti ne znam kako izgleda a zvuči opako dobro.

Ono što muškarci zanemaruju su njihovi glasovi, žene vole tiha šaputanja, žene vole lijepe riječi, komplimente ali ne izrečene samo tako, preko one stvari.

Recite ženi nešto lijepo onako od srca, smireno, šapnite joj na uho, bez vike, dernjave i povišenih tonova i vidjeti ćete kako će reagirati, kako će se i one odmah uzbuditi. O da, to ih izuzetno uzbuđuje, jer stas je stas ali glas može napraviti čudo.

A da ne spominjem kad joj otpjevaš ili izrecitiraš neki stih neku pjesmu, to naravno većinom rade oni pravi muškarci koje nije sram pustiti glas.

Isto tako glas može porušiti neka očekivanja, kao na primjer, vidite zgodnog tipa ili curu, priđete, upoznavanje a kad otvori usta, katastrofa, glas kao čudovište a da ne govorim još i o načinu izražavanja koji mnogi ovi što su sišli s brda jednostavno ne mogu obuzdati.

Glas ili stas, odlučite sami.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.